FOLLOW US: facebook twitter

Πασχαλινό μπαζάρ την Κυριακή στην πλατεία του χωριού

Ημερομηνία: 05-04-2023 | Συντάκτης:

Εξωραϊστικός Σύλλογος Ξυλοκέρας Η ΠΡΟΟΔΟΣ

Οι μέρες του Πάσχα πλησιάζουν και ο Εξωραιστικος Σύλλογος Ξυλοκερας :Η ΠΡΟΟΔΟΣ ετοιμάζει το πασχαλινό bazzar του…την Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου…λίγο μετα την εκκλησία, γύρω στης 10:30π.μ.στο χώρο της πλατείας.

Ωστόσο, τα μέλη του Συλλόγου δεν θα μείνουν μόνο στο Πασχαλινό παζάρι, αλλά θα δημιουργήσουν και όμορφες εκπλήξεις για τους μικρούς τους φίλους που θα παίξουν..θα γελάσουν κ θα διασκεδάσουν..με τα πανέξυπνα τρικ και κόλπα του ταχυδακτυλουργού ΝΙΝΟ…Πάρτε τα παιδάκια σας για ένα όμορφο και διασκεδαστικό πρωινό Κυριακής στην Ξυλοκέρα.
φωτο μπαζαρ ξυλοκέρα

Την επόμενη Πέμπτη στην κεντρική πλατεία Πύργου Πασχαλινό παζάρι από το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ

Πασχαλινό παζάρι με χειροποίητες λαμπάδες και διακοσμητικά αντικείμενα, καθώς και σπιτικά εδέσματα, φτιαγμένα με φροντίδα από τις δημιουργικές ομάδες και τους Συλλόγους Οικογένειας των προγραμμάτων απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ θα πραγματοποιηθεί στον Πύργο.

Το πασχαλινό παζάρι θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη 13 Απριλίου στην κεντρική πλατεία του Πύργου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και προσκαλούν όλους μας να διαλέξουμε πασχαλινά δώρα και να ανταλλάξουμε ευχές για όμορφο Πάσχα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot