FOLLOW US: facebook twitter

Πασχαλινές λαμπάδες από τα χέρια των μαθητών

Ημερομηνία: 05-04-2023 | Συντάκτης:

Πασχαλινές δράσεις από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Κρεστένων και το 2ο ΕΠΑΛ Κρεστένων και Γυμνάσιο Μακρισίων για τους ωφελούμενους της δομής

Χειροποίητες Πασχαλινές λαμπάδες και κάρτες που θα προσφερθούν το Πάσχα στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Κρεστένων, δημιούργησαν μαθητές από το Γυμνάσιο Μακρισίων και το 2ο ΕΠΑΛ Κρεστένων, προχωρώντας σε μια όμορφη κοινωνική δράση. Οι μαθητές παρέλαβαν τις πρώτες ύλες ( κεριά, διακοσμητικά, χαρτικά κλπ) από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, υλικά που προσέφεραν καταστήματα- χορηγοί του δήμου Κρεστένων και βάζοντας όλο τους το ταλέντο και τη φαντασία, δημιούργησαν μικρά χειροποίητα Πασχαλινά κομψοτεχνήματα, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την κοινωνική τους ευαισθησία και την διάθεση προσφοράς. Συνολικά στους ωφελούμενους του Κοινωικού Παντοπωλείου Κρεστένων θα ποροσφερθούν 181 λαμπάδες και αντίστοιχες Πασχαλινές κάρτες.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, αρχικώς ευχαριστεί τους χορηγούς του που βρίσκονται συστηματικά στο πλευρό του στηρίζοντας το κοινωνικό τους έργο, τονίζοντας ότι στην συστηματική συμβολή τους οφείλεται η μεγάλη επιτυχία της δράσης τους. Παράλληλα ευχαριστεί τους μαθητές και καθηγητές των παραπάνω σχολείων του δήμου για την επιμέλεια και τον στολισμό των λαμπάδων, καθώς έδειξαν αξιοσημείωτο ζήλο και μεγάλη διάθεση προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης. «Η προθυμία συνεργασίας και προσφοράς προς την κοινωνική δομή μας, μας πλημμυρίζει χαρά και αισιοδοξία ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στο σημαντικό κοινωνικό έργο μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος