FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΣ Πύργος: Το καλύτερο Σαββατοκύριακο της φετινής χρονιάς… μέχρι το επόμενο!

Ημερομηνία: 13-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΣ Πύργος 2023 διοργάνωσε συναυλία με τους «Otra Rota» και μέρος των εσόδων δόθηκαν στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» και εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτες όλους όσους συνετέλεσαν στην προετοιμασία και διοργάνωση της εκδήλωσης.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Πύργος αναφέρει:

Tο καλύτερο Σαββατοκύριακο της φετινής χρονιάς …μέχρι το επόμενο! 

Ένα διήμερο βγαλμένο από τα πιο όμορφα όνειρά μας, εκείνα που στα τέλη του Ιουλίου μας ώθησαν στη μεγάλη απόφαση για την ίδρυση ενός νέου καθαρού σωματείου βγαλμένου μέσα από τα σπλάχνα του Πανηλειακού μας και του Συνδέσμου Φιλάθλων των Red Boys, ήταν αυτό που πέρασε και το οποίο θα σηματοδοτεί πάντοτε την απαρχή της παρουσίας του ΠΑΣ Πύργος στα κοινωνικά και αθλητικά δρώμενα του νομού, καθώς και την αποδοχή του στις συνειδήσεις και τις καρδιές εκατοντάδων συμπολιτών μας!

Το νεοσύστατο σωματείο μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνετέλεσαν καθοριστικά στην προετοιμασία και διοργάνωση της υπέροχης αυτής βραδιάς.

Τους αγαπημένους Otra Rota, οι οποίοι με την μουσική, τα υπέροχα τραγούδια τους και την αστείρευτη ενέργεια και διάθεσή τους ξεσήκωσαν για περισσότερες από τρεις ώρες τους εκατοντάδες θεατές που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της ομάδας μας.

Τoν Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ και τον εκπρόσωπό της στον Πύργο, κ. Σταύρο Δαρζέντα, για την αποδοχή της πρόσκλησης και την συμμετοχή του στη βραδιά, την ενημερωτική ομιλία του και τα θερμά του λόγια για την καινούρια αυτή προσπάθειά μας.

Τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας, καθώς και τους απλούς συμπολίτες μας που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση, ενίσχυσαν τον φιλανθρωπικό σκοπό της βραδιάς και πέρασαν όμορφα παρέα με τους Otra Rota και την ομάδα μας, συμβάλλοντας καθοριστικά στον υπερδιπλασιασμό του ποσού που είχε αρχικά προϋπολογιστεί να παραχωρηθεί στον Σύλλογο Φλόγα ως δωρεά.

Όλους τους συντελεστές (επαγγελματίες, αθλητές, μέλη και φίλους της ομάδας) που συνέβαλαν τα μέγιστα σε κάθε πτυχή της εκδήλωσης, στην προετοιμασία , την οργάνωση, το στήσιμο, την υποδοχή, τον ήχο, το bar, το ψήσιμο κ.ο.κ. αποδεικνύοντας πόσα μεγάλα και σημαντικά μπορούν να επιτευχθούν μέσω της συλλογικότητας, της συνεργασίας, της εντιμότητας και της αγάπης για αυτό που επιχειρεί κανείς.

Ελπίζουμε να απολαύσατε με την ψυχή σας την υπέροχη αυτή μουσική βραδιά, να γεμίσατε με θετική ενέργεια και να μείνατε ικανοποιημένοι τόσο από τους αγαπημένους Otra Rota ως πρωταγωνιστές όσο και από την ομάδα μας ως οικοδεσπότες.

Φυσικά το αξέχαστο βράδυ του Σαββάτου ακολούθησε ως κερασάκι στην τούρτα το απόγευμα της Κυριακής, όταν το νεοσύστατο σωματείο μας πανηγύρισε την πρώτη ιστορική νίκη του επικρατώντας έστω και σε φιλικό επίπεδο επί του φίλου σωματείου του Ολυμπιακού Λαμπετίου.

Να είστε σίγουροι ότι αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν μόνο η αρχή! Θα ακολουθήσουν αρκετά ακόμη Σαββατοκύριακα με ανάλογες δραστηριότητες με αθλητικό, κοινωνικό και ψυχαγωγικό υπόβαθρο!

Vamos Πυργάρα! Ο κόσμος σου δεν σ’ άφησε ποτέ! 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia