FOLLOW US: facebook twitter

Παρουσιάζουν το σχέδιο δράσης για μελλοντικά έργα υποδομών στο Δήμο Ζαχάρως

Ημερομηνία: 18-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Αύριο στη συνάντηση του Δικτύου «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας της ΠΔΕ Φωκίων Ζαΐμης και ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος, προσκαλούν τα μέλη του Δικτύου: «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα» σε συνάντηση αυριο Τετάρτη 19 Μαΐου 2021 και ώρα 18:45, στη Ζαχάρω, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και διαδικτυακά. Στη δια ζώσης συνάντηση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας.

Αρχικά θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος και αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης και ακολούθως ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος θα παρουσιάσει το σχέδιο δράσης για μελλοντικά έργα υποδομών στο Δήμο Ζαχάρως.

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη, το πρόγραμμα στη συνέχεια έχει ως εξής:

–         Παρέμβαση – ενημέρωση.

–         Παρουσίαση: Αντώνης Μπέζας, πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

–         Παρουσίαση EXTRA-SMEs – Πρώτη έκδοση του Σχεδίου Δράσης – Δράσεις: Χρηματοδότηση μοντέλου «τοπικής παραγωγής, τοπικής κατανάλωσης» & Χρηματοδότηση δράσεων ιχνηλασιμότητας για τοπικά προϊόντα υδατοκαλλιέργειας.

o   Εισηγητής: Θεόδωρος Βασιλόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΠΔΕ.

–         Στήριξη υφιστάμενων και υπό σύσταση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) στη Δυτική Ελλάδα και προγραμματισμός επόμενων δράσεων.

o   Εισηγητής: Αριστείδης Μαμασιούλας, στέλεχος Ειδικής Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Μονάδα Α: Προγραμματισμού και Αξιολόγησης).

–         Λοιπά θέματα


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος