FOLLOW US: facebook twitter

Παρουσίαση των Δράσεων του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027»

Ημερομηνία: 13-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

Αύριο το απόγευμα στο Επιμελητήριο Ηλείας

Ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση των Δράσεων του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027»,  «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων» κι «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» διοργανώνουν η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηλείας, αύριο Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου, 2024 και ώρα 18:30, στην Αίθουσα Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, (Μανωλοπούλου 47, Διοικητήριο, Πύργος Ηλείας).

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των Δράσεων και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο πρόεδρος ΕΦΕΠΑΕ, ΔΕΠ, Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας και ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Ηλείας Κώστας Νικολούτσος και στη συνέχεια στελέχη της ΔΕΠ θα παρουσιάσουν τις δυο προαναφερόμενες δράσεις.

Η αίθουσα είναι προσβάσιμη σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα, πληροφορίες για συμμετοχή ΑμεΑ στο 2621029177.

Η εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση και μέσω της πλατφόρμας Zoom, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/88392752930


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia