FOLLOW US: facebook twitter

Παρουσία Γ. Λέντζα ο αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο Ανδραβίδας – Δρομολογήθηκε η ασφαλή μεταφορά των μικρών μαθητών στο Νεοχώρι

Ημερομηνία: 12-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Παρουσία του Δημάρχου Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο Ανδραβίδας που επλήγει από τους πρόσφατους σεισμούς και οι μαθητές των μεγαλύτερων τάξεων, από σήμερα κιόλας θα μετακινούνται για τα μαθήματα τους στο Γυμνάσιο Νεοχωρίου. Μάλιστα, ο κ. Λέντζας, έδωσε διευκρινήσεις αναφορικά με την ασφαλή μεταφορά τους με λεωφορείο, επισημαίνοντας πως αν και το θέμα ανήκει στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας, έχουν ήδη παρέμβει έτσι ώστε, οι μαθητές να επιβιβάζονται και να αποβιβάζονται έξω από το Δημοτικό Σχολείο Ανδραβίδας.

Τα «πρωτάκια» αλλά και οι μαθητές της β’ και γ’ τάξης του Δημοτικού, θα παραμείνουν στο σχολείο, στις αίθουσες του κτιρίου που δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από τον εγκέλαδο.

Σημειώνεται ότι ο νέος Δήμαρχος, βρέθηκε και στους αγιασμούς που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Βάρδας αλλά και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λεχαινών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος