FOLLOW US: facebook twitter

Αγιασμός ξανά στα λυόμενα, στο ΕΕΕΕΚ Πύργου: Δεσμεύσεις για να δοθεί λύση στο στεγαστικό

Ημερομηνία: 12-09-2019 | Συντάκτης:

Τη δέσμευση, ότι η δημοτική αρχή Πύργου θα συναντηθεί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που έχουν σχέση με τη στέγαση του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης προκειμένου να δοθούν οι απαιτούμενες λύσεις, έδωσε χθες στη διάρκεια της τελετής αγιασμού στα Βυτινείκα, ο Δήμαρχος Τάκης Αντωνακόπουλος. «Πρέπει να είμαστε γρήγοροι, αποτελεσματικοί και νόμιμοι. Να δίνουμε λύσεις εγκαίρως. Χρειαζόμαστε ενίσχυση στις δομές των ΑμΕΑ, χρειαζόμαστε ΚΔΑΠ ΑμΕΑ, Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας ΑμΕΑ καθώς είμαστε ο μόνος Νομός που δεν έχει… Μπορούμε όλοι να συνδράμουμε σε αυτό το χώρο» είπε ο κ. Αντωνακόπουλος, ενώ με παρέμβαση του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης, επισήμανε ότι δωρίζει το χώρο δίπλα από τα λυόμενα, για την ανέγερση νέου σχολείου.

Στο σημείο αυτό, ο Δήμαρχος Πύργου δεσμεύτηκε ότι τις επόμενες μέρες θα προγραμματιστεί συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους προκειμένου να συστηματοποιήσουν τα πράγματα για να βγάλουν αποτέλεσμα. «Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε δηλώσεις αλλά για να δίνουμε λύσεις. Δεσμευόμαστε από εδώ και να μας καταγγείλετε αν δε το κάνουμε, σε μια συνάντηση για να βρούμε λύσεις».

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός, παρουσία του βουλευτή Ανδρέα Νικολακόπουλου, του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου, του Δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου, του Δ/ντή Β/θμιας Εκπαίδευσης Βασίλη Δημητρέλλου, του αντιδημάρχου Δημήτρη Μεσσαλά και του προέδρου του Δ.Σ. Πύργου Νώντα Κυριαζή.

Επίσης, παραβρέθηκαν η πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμΕΑ «Ήλις» Αγαθή Ρηγοπούλου, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Τρυφωνας Αθανασόπουλος κ.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος