FOLLOW US: facebook twitter

Parea για τη “Φλόγα” την Κυριακή 18/7 στην πλατεία Κύπρου στον Πύργο! 

Ημερομηνία: 16-07-2021 | Συντάκτης:
Το cafe parea μαζί με το δήμο Πύργου και άλλους φορείς συνδιοργανώνουν εκδήλωση για την στήριξη παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες
-Εθελοντική αιμοδοσία, δωρεά μυελού των οστών, ομιλίες, παρουσίαση βιβλίου και συναυλία με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ!

Την Κυριακή 18 Ιουλίου από τις  5 το απογευμα έως αργά το βράδυ, το PAREA CAFE ενώνει  τις δυνάμεις του το με το Δήμο Πύργου & το Γραφείο & Εθελοντισμού Πύργου και συμμετέχουν  στην εκδήλωση που διοργανώνουν για τη στήριξη της Φλόγας, με πολλές και ποικίλες δράσεις αλληλεγγύης, ενημέρωσης για τον παιδικό καρκίνο αλλά και ψυχαγωγίας στην συνέχεια, με συναυλία του συγκροτήματος “Ελεύθερη Πτώση”! Όλα αυτά στην πλατεία Κύπρου.

Παράλληλα το  parea cafe για 6η συνεχόμενη χρονιά, στηρίζει τον σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια δωρίζοντας όλες τις εισπράξεις της ημέρας για την ΦΛΟΓΑ.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Κυριακής έχει ως εξής:

  • Στις 5 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία με την στήριξη και συνδρομή του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γ.Ν Πύργου
  • Από τις 5 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ, θα πραγματοποιείται ΔΩΡΕΑ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ με την συμβολή του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ του Παν/μίου Πατρών ΚΕΔΜΟΠ ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ , του ΕΕΣ, του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Αμαλιάδας .
  • 00- 21.00 Παράλληλες δράσεις και ομιλίες από τους
  • Τασία Παπαϊωάννου εκπρόσωπος του παραρτήματος Αχαίας της ΦΛΟΓΑΣ
  • Αφροδίτη Γιαννοπούλου Δ/ντρια ΕΣΥ Παιδιατρικής Κλινικής Π/κού Νοσοκομειου Πατρών
  • Ειρήνη Μεσσήνη Συμβουλευτική ψυχολόγος.

Ακολουθεί παρουσίαση του βιβλίου ” Ο Μπαμπάς μου ο ήρωας μου” από τον συγγραφέα του Παναγιώτη Δημητρόπουλο και παράλληλη διάθεσή του.

Το βιβλίο για καλό σκοπό από την Ελληνοεκδοτική , ” Ο Μπαμπάς μου ο ήρωας μου” θα διατίθεται από το βιβλιοπωλείο Κορκολής για όλους τους φίλους στηρίζοντας με μέρος των εσόδων τη Φλόγα.

Η βραδιά θα κλείσει με μια μεγάλη συναυλία από το γνωστό συγκρότημα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ που στηρίζει χρόνια οποιαδήποτε κοινωνική-εθελοντική εκδήλωση. Την παρουσίαση έχει αναλάβει η δημοσιογράφος  Άννα Αγγελίδου,

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι ο Δήμος Πύργου, το Γραφείο Εθελοντισμού του δήμου Πύργου, το Σωματείο παραπληγικών και κινητικά αναπήρων Ηλείας και το ΚΔΑΠ Ηλίανθος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος