FOLLOW US: facebook twitter

Χρήστος Παρασκευόπουλος: «Δείξαμε πολύ καλά στοιχεία»

Ημερομηνία: 31-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο τεχνικός του ΠΑΟΒ  δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στη Ν. Αρτάκη

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας ηττήθηκε με…  buzzer beater στη Ν. Αρτάκη, αδίκως όμως, καθώς πραγματοποίησε καλή εμφάνιση αν αναλογιστούμε πως ξεκίνησε προετοιμασία στις 16 Αυγούστου και πήγε στο ματς χωρίς φιλικό παιχνίδι. Μάλιστα, οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο σκορ, αν στο 29΄ δεν ακυρωνόταν ως οφσάιντ το γκολ του Καφεντζή, σε μια φάση που ήταν καθαρή, όπως διατείνονται με σιγουριά οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΒ, Χρήστος Παρασκευόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, τόνισε πως η ομάδα του έδειξα καλά στοιχεία και το μέλλον της ανήκει. Ο 41χρονος Ηλείος προπονητής είπε χαρακτηριστικά για το ματς: «Η εικόνα μας ήταν πολύ καλύτερη από αυτή που περίμενα να συναντήσω, όσον αφορά τα τρεξίματά μας και την επιθετική και αμυντική μας λειτουργία. Είμαστε μια ομάδα που ακόμα δεν έχει συμπληρώσει το ρόστερ της, ήρθαμε με πολλές ελλείψεις, δεν μπορούσα να κάνω τις απαιτούμενες αλλαγές, ώστε να βοηθήσω την ομάδα όπως έπρεπε. Αυτό που κρατάω είναι η παρά πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά των παιδιών, η καλή επιθετική λειτουργία που είχαμε ως ένα σημείο και -αν μη τι άλλο-παρουσιάσαμε ένα σύνολο και μια εικόνα, που θεωρώ πως το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει μια πικρία και για το ακυρωθέν γκολ στο α΄ ημίχρονο, που κατά γενική ομολογία ήταν ένα λάθος του διαιτητή και της βοηθού διαιτητή και το χρονικό σημείο που δεχτήκαμε το γκολ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να μην καταφέρνεις να κάνεις ούτε σέντρα σε ένα γκολ που δέχεσαι. Εμείς δεχτήκαμε το γκολ στο 49΄ στο β΄ ημίχρονο και δεν  καταφέραμε ούτε σέντρα. Επομένως, μας μένει μια πικρία, αλλά δεν μπορούμε παρά να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Από τις 16 του μηνός, έχουμε κάνει 21 προπονήσεις, οι περισσότερες είναι διπλές, είμαστε στη φάση της γενικής προετοιμασίας, δεν έχουμε μπει στην ειδική προετοιμασία και ήρθαμε εδώ χωρίς ένα φιλικό. Η ομάδα μας έδειξε πολύ καλά στοιχεία και θεωρώ ότι το μέλλον μας ανήκει».

Σε ερώτηση για την ομάδα της Ν. Αρτάκης, είπε: «Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι πάρα πολύ δυνατός, ξέραμε ότι διανύει την 4η εβδομάδα προετοιμασίας, ξέραμε ότι έχει ξεκινήσει από τις 2 Αυγούστου κι έχει δώσει τρία φιλικά. Ξέραμε ότι είναι ένα πολύ δυνατό σύνολο, με πολύ ικανό προπονητή και πολύ έμπειρο και προσπαθήσαμε να βάλουμε όσο το δυνατόν πιο δύσκολα στην ομάδα της Αρτάκης. Θεωρώ ότι τα καταφέραμε».

 

Για το αν θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ο ΠΑΟΒ, είπε:

«Φιλοδοξία μου είναι να πάρουμε παραπάνω ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να συγκροτήσουμε ένα ρόστερ ανταγωνιστικό και ικανό σε αριθμό, έτσι ώστε να δουλέψουμε όπως πρέπει. Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και θεωρώ πως η Διοίκηση θα κάνει αυτό που πρέπει, ώστε η ομάδα να στελεχωθεί από ικανούς ποδοσφαιριστές, που θα ανταποκρίνονται στα πλάνα και στη φιλοσοφία που έχουμε».

 

Για την γενικότερη φετινή προσπάθεια του ΠΑΟΒ, ο Ηλείος τεχνικός ανέφερε: «Έγινε μια γενικότερη ανασύσταση στην ομάδα. Έφυγαν πολλοί έμπειροι ποδοσφαιριστές και παρέμεινε ένα νεανικό σύνολο. Η Διοίκηση σε συνεννόηση μαζί μου έχει ως στόχο να ρίξει το μέσο όρο ηλικίας. Μέχρι τώρα έχουμε φέρει πολλά νεαρά παιδιά. Να φανταστείς στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν παίκτες γεννημένοι το 2006. Επομένως αυτό που φιλοδοξούμε να κάνουμε είναι να χτίσουμε μια νέα ομάδα, έχει κινδύνους, είναι ένα νέο σύνολο που χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά για να αποδώσει αυτό που πρέπει».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος