FOLLOW US: facebook twitter

Αλέξης Γαβριλόπουλος: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση…»

Ημερομηνία: 31-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο τεχνικός του Αίαντα μίλησε για την εικόνα της ομάδας στην Ηλιούπολη και την ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

 

Ο Αίας Γαστούνης υπέστη βαριά ήττα στην Ηλιούπολη, από μια ομάδα όμως που έχει πολλαπλάσιο μπάτζετ από αυτόν και στοχεύει στην άνοδο στην Super League 2. H ηλειακή ομάδα έχει αρκετά ελαφρυντικά για αυτή την ήττα (είχε τέσσερις απουσίες και μόλις 12 μέρες προετοιμασίας, χωρίς διεξαγωγή φιλικών αγώνων), αλλά όπως είπε και ο τεχνικός Αλέξης Γαβριλόπουλος μετά το παιχνίδι πρέπει να διορθώσει τα λάθη της, να βελτιώσει τις αδυναμίες της, αλλά και να ενισχυθεί μεταγραφικά.

Ο 40χρονος προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παίξαμε με μια ομάδα που έχει σχεδιαστεί για να κάνει πρωταθλητισμό σε όμιλο της Αθήνας. Μια ομάδα η οποία θεωρώ ότι θα μπορούσε να σταθεί ακόμα και στη Super League 2. Η διαφορά μας ήταν μεγάλη. Εκεί που θα εστιάσω, όμως,  είναι στα γκολ που δεχθήκαμε και συγκεκριμένα στα δυο πρώτα. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσαμε να έχουμε δεχθεί άλλα γκολ, μέσα από συνεργασία των αντιπάλων, τα οποία δεν ήρθαν λόγω κακής τελικής προσπάθειας. Τα γκολ που δεχθήκαμε  ήταν από δικά μας λάθη. Δεν αναφέρομαι στα δυο τελευταία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, γιατί εκεί η ομάδα μας δεν μπορούσε άλλο να ακολουθήσει τον ρυθμό. Ήταν αδύνατον. Υπήρχε κίνδυνος για τραυματισμούς. Πέσαμε από πολύ νωρίς στα βαθιά. Μας περιμένει πολλή δουλειά, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Ο αντίπαλος προσφερόταν να μας κάνει να δούμε αυτές τις αδυναμίες μας. Επίσης, δεν θέλω να δικαιολογηθώ για τις απουσίες. Σίγουρα έλειπαν δυο σημαντικοί παίκτες, αλλά πρέπει να γίνουμε μια ομάδα, η οποία θα ζήσει και με απουσίες και θα μπορεί να ανταποκρίνεται».

«Θέλουμε 3-4 11αδάτους ακόμα»

Στην ερώτησή μας αν η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, ο 40χρονος προπονητής είπε: «Δεν περίμενα το χθεσινό ματς για να διαπιστώσω ότι θέλουμε ενίσχυση. Το ξέρουμε και το προσπαθούμε καθημερινά, δεν θέλουμε να κάνουμε κάποια κίνηση, απλά για να πούμε ότι κάναμε μια μεταγραφική κίνηση. Προσπαθούμε οι κινήσεις που θα κάνουμε να είναι ουσίας. Κι επειδή, κακά τα ψέματα, εδώ που έχουμε φτάσει χρονικά, δεν είναι μεγάλη η αγορά παικτών που μπορούν να σταθούν, ειδικά από την γύρω περιοχή, προσπαθούμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθηθούμε. Το να γεμίσουμε το ρόστερ με παίκτες που δεν θα μας δώσουν το κάτι παραπάνω δεν αξίζει τον κόπο. Κοιτάμε να βρούμε παίκτες που θα έχουν κάποιες παραστάσεις, που θα μπορούν να μας βοηθήσουν».

Όσο για το πόσους 11αδάτους παίκτες θεωρεί ότι χρειάζεται η ομάδα, ο Αλέξης Γαβριλόπουλος είπε: «Επειδή το φετινό πρωτάθλημα είναι μεγάλο και όχι όπως το περσινό με τις 12 αγωνιστικές, εμείς κανονικά θέλουμε 3-4 ακόμα παίκτες 11άδας, όταν εννοώ 11άδας δεν εννοώ πως θα έχουν δεμένη τη θέση τους, απλά να μπορούν να σταθούν, και άλλους δύο που να είναι καλές εναλλακτικές λύσεις. Είναι μεγάλο το πρωτάθλημα και θα χρειαστούν παίκτες. Σε σχέση με το περσινό ρόστερ, έχουμε αρκετούς παίκτες μείον, είμαστε λιγότεροι αριθμητικά».

Ο Αίας αύριο, Τετάρτη, θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο τον Α.Ο. Κυπαρισσίας στο γήπεδο της Γαστούνης και ο Αλέξης Γαβριλόπουλος τόνισε για το ματς: «Πρώτο μέλημά μας είναι να διορθώσουμε τα λάθη μας, να καταλάβουμε τι κάνουμε λάθος και ότι μπαίνουμε στη διαδικασία να το διορθώσουμε».

Ευχαριστεί τον Μαρίνο ο Αίας

Ο Αίας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Δήμαρχο Πηνειού, Ανδρέα Μαρίνο, για την συνεισφορά του στην μετακίνηση της ομάδας στην Ηλιούπολη: «Το Δ.Σ. του Αίαντα Γαστούνης ευχαριστεί τον Δήμαρχο Πηνειού Ανδρέα Μαρίνο για την βοήθειά του στην μετακίνηση της ομάδας μας για τον αγώνα εναντίον της Ηλιούπολης».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος