FOLLOW US: facebook twitter

Παράκληση για τους υποψηφίους από τον Μητροπολίτη Ηλείας

Ημερομηνία: 01-06-2022 | Συντάκτης:

Η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας, δίπλα στους διαγωνιζόμενους μαθητές και μαθήτριες των Πανελλαδικών


Κάθε χρόνο την περίοδο των Πανελληνίων εξετάσεων, η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας στέκεται δίπλα στους μαθητές και στις μαθήτριες, που δίνουν τον προσωπικό αγώνα τους ώστε να πετύχουν αυτό το οποίο αποτελεί στόχο της ζωής τους ανοίγοντας πλέον νέες προοπτικές με την εισοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαιδευση.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων για την μη διασπορά του κορωνοϊού, τέλεσε την καθιερωμένη Ιερά Παράκληση υπέρ επιτυχίας των διαγωνιζομένων Σπουδαστών και Σπουδαστριών του Πύργου και της ευρύτερης περιοχής, που αρχίζουν τον καλό αλλά και δύσκολο αγώνα των Πανελλαδικών εξετάσεων, στο κατάμεστο από μαθητές και γονείς Ιστορικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Χαραλάμπους.

Ο Μητροπολίτης απεύθυνε πατρικά λόγια αγάπης και παραινέσεις προς τους υποψηφίους, ευχόμενος θάρρος, αισιοδοξία, δύναμη και πίστη προκειμένου να πετύχουν τους ευγενείς στόχους που οραματίζονται και επιδιώκουν.

Επίσης ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος τέλεσε Ιερές Παρακλήσεις στους Ιερούς Ναούς Αγίου Αθανασίου Αμαλιάδος και Αγίας Τριάδος Βάρδας, για τους εκεί διαγωνιζομένους υποψηφίους φοιτητές και φοιτήτριες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος