FOLLOW US: facebook twitter

Papadopoulos Team: Επιτυχίες και στο πρωτάθλημα της Π.Ο.Μ.Μ.Α. 

Ημερομηνία: 12-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για τρίτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο επιτυχίες για την Papadopoulos Team και αυτή τη φορά στο κλειστό γυμναστήριο Αχαρνών «Μπάμπης Χολίδης» στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Π.Ο.Μ.Μ.Α.(Πανελλήνια Ομοσπονδία ΜΜΑ) με αγώνες submission Mma (grappling, πάλη υποταγής με κλειδαριές και ελέγχους). Ο αθλητής του Διονύση Παπαδόπουλου, Νίκος Ντόκος, κατέκτησε την 1η θέση στα -119 kg εφήβων submission mma, καθώς και την 1η θέση -119 kg ανδρών submission mma.

Σε δήλωσή του ο προπονητής Διονύσης Παπαδόπουλος, μετά τους αγώνες, ανέφερε:

«Σαν προπονητής των τμημάτων ΜΜΑ θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας στήριξαν σε αυτή μας την προσπάθεια. Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια που μου μεταφέρονται κάθε μέρα. Αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να προσφέρω στην κοινωνία μας ό,τι καλύτερο μπορώ, τραβώντας τα νέα παιδιά στον αθλητισμό. Εύχομαι στην ομοσπονδία της Π.Ο.Μ.Μ.Α. και στον πρόεδρό της, Δημήτρη Δημητρίου, να συνεχίσει το έργο της και την επόμενη φορά να βρεθούν πιο πολλοί αθλητές από την Ηλεία εκεί.»

Η Papadopoulos Team ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της», CENTRAL caffe» στην Αμαλιάδα και εστιατόριο «Mantzare» στην Αμαλιάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος