FOLLOW US: facebook twitter

«Ένα άδειο πιάτο στο Μπιστρό το Μεγάλο Βόδι»: Παράσταση από την Θεατρική Ομάδα Καλλικώμου το τετραήμερο του Αγίου Πνεύματος

Ημερομηνία: 12-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Το τετραήμερο του Αγίου Πνεύματος 14, 15, 16 και 17 Ιουνίου, στις 9:30μ.μ., επέλεξε η Θεατρική Ομάδα Καλλικώμου να παρουσιάσει τη νέα της εναλλακτική θεατρική παράσταση, με τίτλο «Ένα άδειο πιάτο στο Μπιστρό το Μεγάλο Βόδι».

Πρόκειται για μια ευφάνταστη κωμωδία του Αμερικανού συγγραφέα Michael Hollinger σε σκηνοθεσία Ρούλας Ξαρχάκου που πραγματεύεται, με έναν ιδιαίτερο τρόπο, την άρρηκτη σχέση του διπόλου έρωτας-θάνατος. Ο πραγματικός αντίπαλος του θανάτου είναι ο έρωτας που δεν αναγνωρίζει συμβάσεις, που υπερβαίνει τα όρια της ζωής, που ανατρέπει και δημιουργεί το πλαίσιο των αξιών της ζωής. Έτσι αν αναρωτηθούμε για το τι πραγματικά λείπει από τη ζωή μας ή τι πραγματικά ολοκληρώνει τη ζωή μας θα απαντήσουμε: Ο Έρωτας, η Αγάπη.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Καλλικώμου και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Καλλικώμου «Αριστοτέλης» και η θεατρική ομάδα, σας προσκαλούν να γευτείτε μαζί τους, μια σειρά από ΑΔΕΙΑ, αλλά ΓΚΟΥΡΜΕ πιάτα, στο Γαλλικό Μπιστρό «Le Grand Boeuf».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος