FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟΒ-Αχαρναϊκός 1-2: Νέα ήττα και 5η θέση

Ημερομηνία: 15-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αχαρναϊκός ήθελε νίκη στη Βάρδα για να διατηρηθεί πάνω από τον Παναιγιάλειο και τη Νίκη Τραγανού και να παραμείνει στην κατηγορία και την πήρε, χθες στο «Γρ. Καλάκος», με σκορ 1-2. Ο ΠΑΟΒ με αυτή την ήττα (η τρίτη στα τελευταία τέσσερα ματς) τερμάτισε στην 5η θέση, πίσω από Παλληνιακό και Διαγόρα Βραχνεΐκων, που τον προσπέρασαν με τις χθεσινές τους νίκες.

Η ομάδα του Μενιδίου μπήκε πιο δυνατά και είχε ήδη τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο, με προσπάθειες των Μπρέμπου, Μπουλγουρίδη, Τσιντώνη, που εξουδετερώθηκαν από τον Δημόπουλο. Στο 22΄ έγινε το 0-1 όταν, μετά από λάθος του Δ. Νικολόπουλου, έγινε κάτοχος της μπάλας ο Μπρέμπος και πλάσαρε εύστοχα. Στο 24΄ απευθείας φάουλ του Ζέλιου πέρασε λίγο άουτ και στο 38΄ ωραία ενέργεια του Μπούνα και σουτ, είχε την ίδια κατάληξη. Στο 39′ έγινε το 0-2 ξανά από τον Μπρέμπο, μετά από ατομική του ενέργεια και σουτ.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΒ βελτιώθηκε και έχασε ευκαιρίες. Στο 46′ κεφαλιά του Γούρμου από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ, στο 48′ ο Μπεσσής βγήκε να μαζέψει τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά έκανε λάθος, ο Γούρμος πλάσαρε σε κενή εστία αλλά η μπάλα δεν βρήκε δίχτυα! Στο 50΄ δυνατό σουτ του Γούρμου έδιωξε δύσκολα ο Μπεσσής, στο 54′ μια κεφαλιά του Μπούνα πέρασε άουτ και στο 58΄ άλλη μία  του Αχαιού μεσοεπιθετικού, είχε την ίδια τύχη. Στο 60′ μετά από γύρισμα του Γούρμου ο Μικελάτος με πλασέ μείωσε σε 1-2.

Στη συνέχεια δεν υπήρχαν άλλες φάσεις και ο Αχαρναϊκός πανηγύρισε τη νίκη-παραμονή.

ΠΑΟ Βάρδας: Δημόπουλος, Λιόσης, Ζέλιος, Δ. Νικολόπουλος, Αγουρίδης (85′ Ξύδης), Π. Πολίτης, Γ. Πολίτης, Ντόμας (83′ Βρεττάκης), Γούρμος, Μικελάτος (64′ λ.τρ. Πέκεζ), Μπούνας.

Αχαρναϊκός: Μπεσσής (52′ λ.τρ. Αντωνόπουλος), Χαραλαμπόπουλος, Μανιδάκης, Τασούλης, Τζανέτος, Αντζέλι, Μπουλγουρίδης, Καρβουνίδης (46′ λ.τρ. Καραγεώργος), Δήμος (83′ λ.τρ. Παπαθανασίου), Τσιντώνης (46′ Αρβανιτάκης), Μπρέμπος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος