FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Νίκη Τραγανού 2-3: Νίκησε αλλά δεν σώθηκε!

Ημερομηνία: 15-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Βατσής πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το πρώτο γκολ της Νίκης.
Υποβιβάστηκε η Νίκη, που ελπίζει πλέον στην αναδιάρθρωση-7ος ο Πανηλειακός

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Η Νίκη Τραγανού κέρδισε στον Πύργο τον Πανηλειακό με 2-3, αλλά ο Αχαρναϊκός έκανε διπλό στη Βάρδα (ο Παναιγιάλειος έχασε στην Παλλήνη) κι έτσι η ηλειακή ομάδα, τερμάτισε στην 9η θέση (ένα βαθμό μπροστά από τον Παναιγιάλειο και τρεις πίσω από τον Αχαρναϊκό, που σώθηκε) και υποβιβάστηκε στην Α1 Ηλείας. Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου ελπίζει πλέον στο σενάριο περί υποβιβασμού τριών ομάδων από κάθε όμιλο και όχι πέντε, λόγω της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών. Κάτι που ίσως αργήσει να ξεκαθαρίσει… Ο Πανηλεακός με αυτή την ήττα τερμάτισε στην 7η θέση με 32 βαθμούς, μια θέση σαφώς κατώτερη των προσδοκιών του περασμένου καλοκαιριού.

Στο ηλειακό ντέρμπι είχαμε από τη μια τη Νίκη που ήθελε το τρίποντο για να εξαντλήσει τις πιθανότητες να παραμείνει στην κατηγορία και από την άλλη τον αδιάφορο βαθμολογικά Πανηλειακό, με τον  Άγγελο Διγκόζη να δίνει χρόνο συμμετοχής στο νεαρό τερματοφύλακα Σακελλαρίου, στον Πλαστουργό και στους μικρούς Λούσκο και Άγγελο Αρβανίτη.

2-1 ημίχρονο

Στο α΄ μέρος, η Νίκη μπήκε καλύτερα, απείλησε δύο φορές, στο 7΄ με τον Βατσή που πλάσαρε από δεξιά και ο Σακελλαρίου απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ και στο 13΄ με ένα επικίνδυνο γύρισμα του Βατσή, που έδιωξε σωτήρια ο Σακελλαρίου. Στο 21΄ έγινε η πρώτη καλή φάση για τον Πανηλειακό, με τον Πλαστουργό να σουτάρει δυνατά έξω από την περιοχή και να αναγκάζει τον Ανδρέα Αντωνόπουλο να εκτιναχτεί και να διώξει σε κόρνερ. Ο πορτιέρο της Νίκης αντέδρασε σωστά και στο 31΄ στο σουτ του Σταθάτου, επίσης έξω από την περιοχή (έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε). Ώσπου στο 36΄ οι «μπλε» πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Γεωργιόπουλος πάσαρε στον Βατσή μέσα στην περιοχή και αυτός από δεξιά δεν λάθεψε, γράφοντας το 0-1. Ο Πανηλειακός αντέδρασε άμεσα και σε διάστημα 6 λεπτών σκόραρε δύο φορές. Στο 38΄ ο Σταθάτος εκτέλεσε κόρνερ και ο αρχισκόρερ του ομίλου, Γιώργος Μπαρμπαρούσης, με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1. Και στο 44΄ ο Χατζηστάμου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Γαργαρώνη, ο διαιτητής Χρονάς (Αχαΐας) έδειξε πέναλτι και ο Πλαστουργός ευστόχησε (2-1).

2-3 τελικό

Στο β΄ μέρος έγινε η ανατροπή του σκορ. Στο 55΄ ο Βατσής εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Γαργαρώνης με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα (2-2). Και στο 67΄ ο Σκοζάι μπήκε από δεξιά στην περιοχή, σούταρε, απέκρουσε ο Σακελλαρίου και ο Καλογερόπουλος πήρε το ριμπάουντ και έγραψε το 2-3.

Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός πως με τη λήξη του αγώνα οι φίλαθλοι της Νίκης Τραγανού, που βρέθηκαν στο Στάδιο Πύργου, φώναξαν ρυθμικά «Πανηλειακός»!

Πανηλειακός: Σακελλαρίου, Χατζηστάμου, Νικολακόπουλος, Π. Τσίγκρηλας, Δ. Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Σταθάτος (46΄ Λούσκος), Κωνσταντακόπουλος (59΄ Θ. Αντωνόπουλος), Μπαρμπαρούσης (56΄ Α. Αρβανίτης), Πλαστουργός, Νικολόπουλος (59΄ Καμβύσης).

Νίκη: Αντωνόπουλος (85΄ Κουτσαβίτης), Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Παπαχριστόπουλος, Γαργαρώνης (78΄ Παπαπέτρου), Α. Λούζι, Σκοζάι, Βατσής (85΄ Ζαχαρης), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (54΄ Κυριάζος), Καλογερόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος