FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Τρεις ακόμα «εντεκαδάτες» μεταγραφές-Στην Δάφνη ο Παπαχριστόπουλος

Ημερομηνία: 04-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας πέρα από τους τρεις παίκτες που αποκτήθηκαν και ανακοινώθηκαν και πρόκειται, ως γνωστόν, για τους  Παναγιώτη Νιφορόπουλο, Ανδρέα Σπανό και Κωνσταντίνο Κάρδαρη, θα προχωρήσει σε τρεις ακόμα προσθήκες. Η Διοίκηση του ΠΑΟΒ σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Λαμπρόπουλο, έχουν αποφασίσει η ομάδα να ενισχυθεί με τρεις ακόμα «εντεκαδάτους» παίκτες και συγκεκριμένα με σέντερ-φορ, 10άρι και αμυντικό χαφ. Επαφές με παίκτες υπάρχουν και εξελίξεις θα έχουμε από την επόμενη εβδομάδα, καθώς την προσεχή Κυριακή ο ΠΑΟΒ παίζει στο Άργος με τον Παναργειακό για την 17η αγωνιστική και τελευταία του α΄ γύρου στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

 

Στην Δάφνη ο Παπαχριστόπουλος

Στο μέτωπο των αποχωρήσεων, πέρα από τους Λαθύρη (Ρόδο), Μπίσα (Άρη Πατρών), Τρομπούκη (Εθνικό Πατρών), παραχωρήθηκε και ο Γιώργος Παπαχριστόπουλος στην Δάφνη Ανδραβίδας με την μορφή δανεισμού. Ο 27χρονος πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι από την Ανδραβίδα, και στην Δάφνη έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι εκτός Ηλείας εδώ κι ένα μήνα και δεν μπορεί ούτως ή άλλως να ενισχύσει τον ΠΑΟΒ. Θα επιστρέψει στην Ηλεία σε 3 μήνες περίπου και θα παίξει στην Δάφνη για το υπόλοιπο της σεζόν.

Παρελθόν από τον ΠΑΟΒ θα αποτελέσει και ο Πατρινός γκολκίπερ Χρήστος Βορύλλας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και την Κυριακή στο Άργος θα συμπεριληφθεί για τελευταία φορά στην αποστολή. Δεύτερος γκολκίπερ στους «ταύρους» θα είναι από κει και πέρα ο ταλαντούχος 19χρονος Δαμιανός Σίνος.

 

Αμφίβολος ο Λιόσης

Στα αγωνιστικά, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα του ΠΑΟΒ με τον Παναργειακό, μονάχα ο αρχηγός Αντώνης Λιόσης προέρχεται από πρόβλημα τραυματισμού (θλάση στο γαστροκνήμιο) και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Θα ακολουθήσει την αποστολή αλλά πιθανότατα δεν θα είναι στο βασικό σχήμα. Τιμωρημένοι δεν υπάρχουν. Η προετοιμασία του ΠΑΟΒ θα ολοκληρωθεί αύριο, Παρασκευή.


1 Σχόλια για "ΠΑΟ Βάρδας: Τρεις ακόμα «εντεκαδάτες» μεταγραφές-Στην Δάφνη ο Παπαχριστόπουλος"

  1. Ο/Η Νικολαος Γκουτζουρής λέει:

    Αγαπητέ κύριε για να είναι πιο έγκυρο το ρεπορτάζ που κάνετε σας πληροφορώ ότι η μεταγραφή του Παπαχριστόπουλου στην Δάφνη είναι με ελευθέρας και δεν έχει καμία σχέση με δανεισμό. Η Δάφνη εξάλλου έχει την δυνατότητα και την δύναμη να χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή όποτε επιθυμεί ανεξαρτήτως που βρίσκεται. Σας ευχαριστώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia