FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Το Σάββατο στο Αίγιο-Τρία τα προβλήματα

Ημερομηνία: 12-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής συνεχίζεται το προσεχές Σάββατο και όχι την Κυριακή λόγω των περιφερειακών-δημοτικών εκλογών και ο ΠΑΟ Βάρδας ταξιδεύει στο Αίγιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιγιάλειο, για την 6η αγωνιστική στον 3ο όμιλο. Ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που έχει αλλάξει πολύ το ρόστερ της σε σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισε πέρυσι στα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΒ (την κέρδισε 3-2 στο «Γρ. Καλάκος») και προέρχεται και από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στη έδρα της πανίσχυρης Ρόδου (1-1).

Ο ΠΑΟΒ από την άλλη έχει καλή ψυχολογία από τη νίκη με ανατροπή επί της Ερμιονίδας (3-2 από 0-2) και θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα, διαθέτοντας και αυτός ποιότητα σε όλες τις γραμμές.

Σε άλλο ένα ματς όμως θα παραταχθεί με απουσίες. Απόντες θα είναι οι τραυματίες Πολίτης, Μικελάτος, ενώ ο Διονύσης Πλαστουργός (φώτο) υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο ματς με την Ερμιονίδα και η συμμετοχή του είναι προς το παρόν αμφίβολη. Ο Μπίσα που έχει κάποιες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά. Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω των απουσιών που υπάρχουν κατά καιρούς, ο ΠΑΟΒ προσανατολίζεται στην απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή για το ανασταλτικό κομμάτι.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Παρασκευής υπό τις οδηγίες του Ηλία Φωτόπουλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia