FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Σοβαρός ο τραυματισμός του Πολίτη

Ημερομηνία: 21-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ρήξη χιαστών και μηνίσκου έδειξε η μαγνητική


Του Κώστα Πλιάγκου

[email protected]


Ο τραυματισμός στο γόνατο του Περικλή Πολίτη στο ματς Κυπέλλου με τον Παναργειακό αποδείχτηκε τελικά σοβαρός. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ρήξη χιαστών και μηνίσκου, θα υποβληθεί σε εγχείρηση και χάνει όλη την σεζόν. Ο 29χρονος αμυντικός είναι άτυχος. Κι ενώ φαινόταν πως έχει αποφύγει τα χειρότερα, η μαγνητική έδειξε σοβαρή ζημιά και θα επιστρέψει στα γήπεδα την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Πλήγμα για τον ίδιο αλλά και τον ΠΑΟΒ που χάνει έναν έμπειρο όσο και ικανότατο ακραίο αμυντικό, που χρόνια τώρα είναι βασικό στέλεχος των «ταύρων».

Κατά τα άλλα, οι δύο ξένοι, ο Αμερικανός μέσος Τζόνστον και ο Ολλανδός μεσοαμυντικός Χουσεΐν, αποχώρησαν από την ομάδα καθώς δεν κατέστη δυνατό να εκδοθούν τα δελτία τους και θα καθυστερούσε πολύ η έκδοσή τους. Έτσι, αποφασίστηκε να αποδεσμευτούν.

Η Νίκη Βόλου αντίπαλος στο Κύπελλο

Για την 4η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΒ θα αντιμετωπίσει την προσεχή Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, εντός έδρας, την Νίκη Βόλου της Super League 2, η οποία απέκλεισε χθες την Ζάκυνθο με 1-0 στο νησί, με γκολ του Μιράντα με πέναλτι στο 80΄, πέναλτι που κέρδισε ο Πολίτης.

Αν ο ΠΑΟΒ προκριθεί δεν παίζει στην 5η φάση και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 6η  Φάση, στους «16» του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει ομάδες της Super League!

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Κάσσος, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (77΄ Κρητικός), Γαβριηλίδης (59΄ Λίταινας), Μιράντα, Πολίτης (86΄ Σκεντεράι), Τζιώρας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia