FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: «Σε αναζήτηση λύσης σωτηρίας»

Ημερομηνία: 15-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, αλλά, όπως έκανε γνωστό ο ΠΑΟΒ, θα οριστεί νέα Γ.Σ. με θέμα συζήτησης την εξεύρεση διοικητικής λύσης

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας υπό την παρουσία μόλις 20 μελών, πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας την Γενική Συνέλευση, όπου εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης σεζόν 2023-2024. Ωστόσο δεν βρέθηκε λύση για το διοικητικό σχήμα της νέας αγωνιστικής χρονιάς, καθώς δεν επιθυμούν όλοι να συνεχίσουν στα διοικητικά του συλλόγου. Ως εκ τούτου, όπως έκανε γνωστό ο ΠΑΟΒ, θα οριστεί τις επόμενες μέρες νέα Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα συζήτησης την εξεύρεση διοικητικής λύσης για τον σύλλογο. Μάλιστα, η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ κάνει λόγο για “δύσκολο καλοκαίρι σε αναζήτηση λύσης σωτηρίας για την ιστορική ομάδα”.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟ Βάρδας το πρωί της Τρίτης ήταν η εξής:«Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα  13/5/24 στην αίθουσα  του Δημαρχείου Βάρδας  η ετήσια τακτική συνέλευση των μελών του ΠΑΟ Βάρδας. Δυστυχώς η συμμετοχή των μελών της ήταν απογοητευτική, καθώς στην αίθουσα δεν βρέθηκαν περισσότερα από 20 μέλη του συλλόγου. Εγκρίθηκαν επίσης ομοφώνως ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός για την αγωνιστική χρονιά 2023-2024.Λόγω της αδυναμίας εξεύρεσης διοικητικής λύσης στα πλαίσια της γενικής συνέλευσης του συλλόγου για τη νέα χρονιά θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες τρίτη και τελευταία Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα συζήτησης την εξεύρεση διοικητικής λύσης για τον σύλλογο. Ένα δύσκολο καλοκαίρι σε αναζήτηση λύσης σωτηρίας για την ιστορική ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας».

Ο ΠΑΟΒ, λοιπόν, ύστερα από πολλά χρόνια περνά διοικητική κρίση καθώς, όπως είναι φυσιολογικό, έχει επέλθει κούραση στους επί πολλά χρόνια παράγοντες της ομάδας, λόγω της πολυετούς ενασχόλησής τους με τον ΠΑΟΒ, τη στιγμή που είναι ελάχιστα τα νέα πρόσωπα που τα τελευταία χρόνια έχουν εισχωρήσει στο Δ.Σ. για να προσφέρουν στο σύλλογο.

Τιμωρία Βύζαντα για την διακοπή

Κατά τα άλλα,η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε και τιμώρησε τον Βύζαντα Μεγάρων για την διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΒ στις 20 Απριλίου στο «Γρ. Καλάκος», για την 32η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, καθώς θεωρεί την ομάδα των Μεγάρων υπαίτια για την διακοπή. Έτσι, ο ΠΑΟΒ κερδίζει το ματς στα χαρτιά με 3-0, ενώ αφαιρούνται 5 βαθμοί από τον Βύζαντα από την φετινή βαθμολογία και 5 από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η απόφαση αυτή δεν αλλάζει κάτι ουσιώδες καθώς αμφότερες οι ομάδες έχουν υποβιβαστεί.

Η απόφαση της Πειθαρχικής αναφέρει: «Αποφαίνεται ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των σωματείων «Παμβουπρασιακός» και «Βύζας» που είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί στις 20.04.2024 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, διεκόπη πριν την κανονική λήξη του από υπαιτιότητα του σωματείου «Βύζας». Θεωρεί ότι το σωματείο «Βύζας» ηττήθηκε με τέρματα 3-0 και του επιβάλλειτην πειθαρχική κύρωση της αφαίρεσης 5 βαθμών από την τρέχουσα και 5 βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς και χρηματική ποινή ύψους 1.000 ευρώ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia