FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Ραντεβού με την ιστορία-Σήμερα το μεγάλο παιχνίδι με την Νίκη Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας

Ημερομηνία: 27-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

[email protected]


Ο ΠΑΟ Βάρδας έχει σήμερα ραντεβού με την ιστορία. Στις 4μ.μ., στο «Γρ. Καλάκος», θα υποδεχτεί την Νίκη Βόλου, για την 4η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου έχει φτάσει ήδη μακριά στο Κύπελλο, είναι στις 34 καλύτερες ομάδες και επειδή στην επόμενη, 5η Φάση, η κλήρωση έβγαλε πρόκριση άνευ αγώνα για το νικητή αυτού του ζευγαριού, έχει την ευκαιρία σήμερα αν «υπερκεράσει» τη Νίκη Βόλου της Super League 2 να φτάσει στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου εκεί θα βρίσκονται οι περισσότερες, αν όχι όλες, οι ομάδες της Super League 1! Το εμπόδιο όμως της Νίκη Βόλου είναι υψηλό. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει βλέψεις ακόμα και για άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας στον πάγκο τον πρώην διεθνή τερματοφύλακα, Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Μια ομάδα που έκανε πολλές και καλές μεταγραφές και ενισχύθηκε πολύ το καλοκαίρι με τους Σκεντεράι, Πολίτη, Στίκα, Λίταινα, Μπαχανάκ, Αντουάν Να’α, που είναι στην αποστολή για το σημερινό ματς, αλλά και τους Μοράρ, Ριμπέιρο, που δεν συμπεριλήφθηκαν σε αυτή.

Ο ΠΑΟΒ θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, καθώς δεν είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Θα παλέψει όμως, όπως κάνει σε κάθε ματς, και στο «Γρ. Καλάκος» είναι πάντα δυνατός. Μπορεί να βάλει δύσκολα στη Νίκη Βόλου και με λίγη τύχη να γράψει ιστορία. Άλλωστε, το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, ανέκαθεν. Ο φίλαθλος κόσμος της Βάρδας και την ευρύτερης περιοχής θα είναι δίπλα του. Υπάρχει κινητοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων και η εξέδρα του «Γρ. Καλάκος» αναμένεται κατάμεστη. Συν τοις άλλοις, μιλάμε για ένα ιστορικό παιχνίδι με πανελλήνιο ενδιαφέρον, ιδίως τώρα που η διοργάνωση έχει προχωρήσει πολύ και πλησιάζουμε στην τελική 16άδα.

Επιστροφές παικτών

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αντώνης Λιόσης που δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Εράνη, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, θα είναι κανονικά στην αποστολή και είναι πιθανό να αγωνιστεί. Οι Δημήτρης Μικελάτος, Μάκης Τσεκούρας επέστρεψαν από την Εθνική Beach Soccer και είναι και αυτοί στην διάθεση του Ηλία Φωτόπουλου. Μοναδικός απών θα είναι ο Περικλής Πολίτης, που λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, έχει τεθεί εκτός πλάνων για το υπόλοιπο της σεζόν.

Σφυρίζει ο Ανδρικόπουλος

Ο Γιάννης Ανδρικόπουλος από την ΕΠΣ Κυκλάδων, διαιτητής 2ης Κατηγορίας, θα διευθύνει το σημερινό ματς στο «Γρ. Καλάκος». Βοηθοί του θα είναι ο Κ. Σούζας (Ανατολικής Αττικής) και Ν. Μανούρας (Δυτικής Αττικής). 4ος διαιτητής ο Ηλίας Κόκκορης από την Αρκαδία, επίσης διαιτητής 2ης Κατηγορίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia