FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Πάνοπλος με Πανελευσινιακό-Την Κυριακή στη Ν. Μανωλάδα

Ημερομηνία: 10-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

[email protected]

O ΠΑΟ Βάρδας συνεχίζει με… εξοντωτικούς ρυθμούς το αγωνιστικό του πρόγραμμα, καθώς την Κυριακή θα υποδεχτεί στο «Β. Μουρκιώτης» της Ν. Μανωλάδας (λόγω εργασιών στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας) τον Πανελευσινιακό, για την 10η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Είναι το τρίτο ματς μέσα σε έξι μέρες για τους «πράσινους» της Βουπρασίας, καθώς την Τρίτη έπαιξαν στην Μύκονο και την Τετάρτη στον Πύργο με τον Πέλοπα για το Κύπελλο Ηλείας.

Την Κυριακή η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου έχει απέναντί του τον δυνατό Πανελευσινιακό, μια φιλόδοξη ομάδα, που έχει τέσσερις βαθμούς περισσότερους από τον ΠΑΟΒ. Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, ωστόσο τις τελευταίες έξι αγωνιστικές έχει 4 νίκες (με Μεσολόγγι, Ρόδο εντός και Ερμιονίδα, Πυλί εκτός), 1 ισοπαλία (με Εράνη στα Φιλιατρά) και 1 ήττα (εντός από τον Παναιγιάλειο). Αλλά και ο ΠΑΟΒ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και με την ψυχολογία στο ζενίθ μετά τις δύο εκτός έδρας ισοπαλίες στη Ρόδο και στη Μύκονο. Οι «ταύροι» μετά την βαριά ήττα στο Αίγιο, έχουν μία νίκη (επί του Πυλίου) και δύο ισοπαλίες (με Ρόδο και Μύκονο), ενώ εντός έδρας μετρούν τρεις νίκες (με Εράνη, Ερμιονίδα και Πυλί) και μία ήττα (από την Θύελλα Ραφήνας).

Το ευχάριστο είναι πως ο ΠΑΟΒ θα παραταχθεί πάνοπλος την Κυριακή. Μπίσα (φωτό) και Παπαχριστόπουλος που δεν έπαιξαν στη Μύκονο λόγω καρτών, επιστρέφουν, όπως και οι Μικελάτος, Παπασπηλιόπουλος που αποβλήθηκαν στην Μύκονο και εξέτισαν την Τετάρτη στο Κύπελλο Ηλείας. Ως εκ τούτου, μοναδικός απών θα είναι ο τραυματίας Περικλής Πολίτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia