FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Πάνοπλος για βαθμούς στην Κω

Ημερομηνία: 23-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας μετά την μεγάλη νίκη επί του Παναιγιάλειου ταξιδεύει αύριο στην Κω, όπου την Κυριακή στις 3μ.μ. θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Πυλίου για την 24η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή στην κατηγορία καθώς είναι στη ζώνη του υποβιβασμού με 23 βαθμούς, 7 βαθμούς πίσω από την 11η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Από την άλλη η ΠΑΟΒ είναι 9ος με 33 βαθμούς, στο +3 από την 11η θέση, και θέλει θετικό αποτέλεσμα για να μείνει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Το Πυλί στηρίζεται κυρίως στην έδρα του για βαθμούς και από τους 23 που έχει συγκεντρώσει οι 15 είναι στην Κω, έχοντας φέρει, μεταξύ άλλων, ισοπαλία με τις δυνατές Κόρινθο και Παναργειακό στο νησί. Στον α΄ γύρο ο ΠΑΟΒ είχε κερδίσει εύκολα με 3-0 στην Βάρδα.

Ο προπονητής Γιώργος Λαμπρόπουλος υπολογίζει σε όλους τους παίκτες. Ο Παναγιώτης Νιφορόπουλος είχε έναν μικροτραυματισμό στον μηρό (τράβηγμα) στο ματς με τον Παναιγιάλειο, αλλά τον ξεπέρασε, χθες προπονήθηκε και είναι στα πλάνα του προπονητή του.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι του Σαββάτου από την Βάρδα και θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Κω, το βράδυ του Σαββάτου, με πτήση στις 7.45μ.μ. από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Η επιστροφή έχει προγραμματιστεί το βράδυ της Κυριακής αεροπορικώς.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής

Κυριακή 25/2

11π.μ.: Ρόδος-Μύκονος: Σπήλιος (Αιτωλοακαρνανίας)

12:30μ.μ.: Ελλάς Σύρου-Παναργειακός: Μπακογιάννης (Αθηνών)
1μ.μ.: Ερμιονίδα-Α.Ε.Ρ. Αφάντου: Μάρκος (Λακωνίας)

3μ.μ.: Α.Ο. Πυλίου Κω-ΠΑΟ Βάρδας: Μαμσάκος (Πειραιά)
3μ.μ.: Βύζας Μεγάρων-Θύελλα Ραφήνας : Αλατσάκης (Λέσβου)
3μ.μ.: Παναιγιάλειος-Πανελευσινιακός: Παλικάρης (Μεσσηνίας)
3μ.μ.: Μαρκό-Κόρινθος: Ζέστας (Πειραιά)
3μ.μ.: Ιάλυσος- Εράνη Φιλιατρών: Ρηγόπουλος (Ηλείας)
3μ.μ.: Α.Ε. Μεσολογγίου-Αστέρας Βάρης: Πράνταλος (Αχαΐας)

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia