FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Όλα για νίκη με Εράνη-Την Κυριακή το πρώτο εντός στη φετινή Γ΄ Εθνική

Ημερομηνία: 22-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

[email protected]


Ο ΠΑΟ Βάρδας την Κυριακή στις 4μ.μ. στο «Γρ. Καλάκος» παίζει με την Εράνη, για την 3η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής. Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του για το πρωτάθλημα και μετά την ήττα στην Κόρινθο η νίκη αποτελεί μοναδική επιδίωξη, για να ξεκινήσει η συγκομιδή βαθμών και η ομάδα να ατενίσει το μέλλον με αισιοδοξία. Η Εράνη την περασμένη Κυριακή στο πρώτο της παιχνίδι έφερε ισοπαλία 1-1 με την δυνατή Ρόδο, εντός έδρας. Με την ομάδα των Φιλιατρών ο ΠΑΟΒ έπαιξε αντίπαλος στις 4 Ιουνίου στα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική, έφερε 1-1 στα Φιλιατρά και σφράγισε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Είναι μια ομάδα απολύτως στα μέτρα του ΠΑΟΒ και γι’ αυτό μοναδικός στόχος είναι το τρίποντο της νίκης. Άλλωστε, για να πετύχει τον στόχο της παραμονής, ο ΠΑΟΒ θα πρέπει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και αυτό επιδιώκουν όλες οι ομάδες του ομίλου. Χαρακτηριστικοί οι έξι «άσοι» σε εννιά ματς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την περασμένη Κυριακή.

Με απουσίες…

Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου δεν θα παραταχθεί πάνοπλη την Κυριακή. Ο εκ των αρχηγών, Περικλής Πολίτης, έχει τεθεί νοκ-άουτ, καθώς ο τραυματισμός στο γόνατο στο ματς Κυπέλλου με τον Παναργειακό αποδείχτηκε σοβαρός. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ρήξη χιαστών και μηνίσκου, θα υποβληθεί σε εγχείρηση και χάνει όλη την σεζόν. Από κει και πέρα, οι Δημήτρης Μικελάτος, Μάκης Τσεκούρας που βρίσκονται με την Εθνική Beach Soccer στην Σαρδηνία, το πιθανότερο είναι να επιστρέψουν την Κυριακή με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής και αν συμβεί αυτό θα χάσουν το ματς. Κι αν η απουσία του Τσεκούρα δεν φανεί τόσο, καθώς ο Χρήστος Βορύλλας είναι ισάξιος γκολκίπερ, η απουσία του Μικελάτου είναι σημαντική, καθώς είναι ένα έμπειρος μεσοεπιθετικός, που δημιουργεί και σκοράρει.

Ανακοίνωσε τον Κώστα Τσεκούρα

Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοίνωσε και επίσημα την μεταγραφή του Κώστα Τσεκούρα, που είναι η όγδοη φετινή. Ο 17χρονος αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ, αδερφός του τερματοφύλακα του ΠΑΟΒ, Μάκη Τσεκούρα, ήρθε στον ΠΑΟΒ με την μορφή δανεισμού από τον Δαβουρλή Κ.’92 της Αχαΐας. Ο νεαρός και συνάμα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει υπάρξει μέλος και της Μικτής Αχαΐας, ενώ παλιότερα είχε δοκιμαστεί και στον Παναθηναϊκό. Η Διοίκηση του ΠΑΟΒ, σε ανακοίνωσή της εύχεται στον Κ. Τσεκούρα υγεία και πρόοδο στο άθλημα που αγαπά, μέσα από την ομάδα του ΠΑΟΒ. Παράλληλα, ευχαριστεί το σωματείο Δαβουρλής Κ.’92 για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Ο Μάρκος στο «Γρ. Καλάκος»

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε το πρόγραμμα και τους διαιτητές της 3ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και το παιχνίδι του ΠΑΟ Βάρδας με την Εράνη Φιλιατρών την Κυριακή στο «Γρ. Καλάκος» θα σφυρίξει ο Παναγιώτης Μάρκος από την Λακωνία, με βοηθούς τους Μπεκιάρη, Αντωνόπουλο επίσης από την Λακωνία.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής

Παρασκευή 22/9

4.30μ.μ.:Ελλάς Σύρου – Ιάλυσος: Τσολακίδης (Αθηνών)

Κυριακή 24/9

3μ.μ.: Θύελλα Ραφήνας – ΑΕΡ Αφάντου: Πατεράκης (Αθηνών)

3.30μ.μ.: Μύκονος – Παναιγιάλειος: Γκαϊτατζής (Αθηνών)

4μ.μ.: ΠΑΟ Βάρδας – Εράνη Φιλιατρών: Μάρκος (Λακωνίας)

4μ.μ.: Βύζας Μεγάρων – Μαρκό: Μαμσάκος (Πειραιά)

4μ.μ.: ΑΟ Πυλίου Κω – Ερμιονίδα: Κακριδής (Πειραιά)

4μ.μ.: Ρόδος – ΑΕ Μεσολογγίου: Δημητρακόπουλος (Αθηνών)

4μ.μ.: Παναργειακός – Αστέρας Βάρης: Λαθύρης (Πειραιά)

4μ.μ.: Πανελευσινιακός – Κόρινθος: Τουλούμης (Εύβοιας)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot