FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Κοντά σε Σιδηροηλία- Με Π. Φάληρο για το Κύπελλο Ελλάδας

Ημερομηνία: 22-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

[email protected]


O Κόροιβος ψάχνει έναν ακόμη παίκτη να συμπληρώσει το ρόστερ του και να είναι σε μεγάλο βαθμό πλήρης ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, και σύμφωνα με πληροφορίες είναι κοντά σε συμφωνία με τον 22χρονο φόργουορντ, Γιάννη Σιδηροηλία, που ήταν και την προηγούμενη σεζόν στην ομάδα, με την μορφή δανεισμού από τον Άρη Θεσσαλονίκης. Ο Σιδηροηλίας είναι ένας παίκτης που προσφέρει και στις δύο πλευρές του γηπέδου, σε άμυνα και επίθεση. Στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Elite League, ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο, είχε πολύτιμη συνεισφορά με μέσο όρο 5.7 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ σε 17 λεπτά συμμετοχής, με 44% στο δίποντο και 29% στο τρίποντο. Μια καλή λύση για την ομάδα του Δημήτρη Λιόγα, που θα είναι πλήρης στη θέση «3».

Φιλικό με Γαργαλιάνους-Κύπελλο με Π. Φάληρο

Κατά τα άλλα, ο Κόροιβος θα δώσει την Κυριακή στις 6μ.μ. στο Κλειστό της Ήλιδας, το πρώτο εντός έδρας φιλικό του παιχνίδι, με αντίπαλο τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων, που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (1ος όμιλος). Οι «κυανόλευκοι» χρειάζονται παιχνίδια για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης, όσο πλησιάζουν οι επίσημοι αγώνες. Το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 30/9-1/10, υπάρχει για τον Κόροιβο το παιχνίδι Κυπέλλου (Β΄ Φάση) με τον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου (ομάδα της Β΄ Εθνικής-1ος Όμιλος), που κέρδισε την Τετάρτη την Δάφνη για την Α΄ Φάση, με 76-63. Ο αγώνας θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου «Σοφία Μπεφόν». 

Τα δεκάλεπτα ήταν: 21-21, 42-34, 57-52, 76-63.

Α.Ο. Π. Φαλήρου (Τερζής): Σκόρδος 13(1), Βασιλειάδης, Γκάτζο 7(1), Κάπρης, Μαυραντζώτου 8(2), Φιλίππου, Σωτηράκης 22(2), Καλιανιώτης 16(1), Δούλης, Βισνιέφκσι 6, Χαϊκάλης 4, Γεωργόπουλος.

Δάφνη (Μάνος): Έξαρχος 8(2), Τζιβελέκας 12(1), Μαραγκόπουλος 6(1), Αλεξόπουλος, Καλδής 5, Πούλης 4, Κερασοβίτης, Γιούση, Ανδρεόπουλος 8, Μουστόπουλος 5, Γιαννίκος 5, Μέλιος 10(2).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia