FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Ναύπλιο 2017 4-1: Ξεκίνησε η αντεπίθεση!

Ημερομηνία: 20-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟΒ νίκησε το δυνατό Ναύπλιο και επέστρεψε πάνω από τη ζώνη

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας, για την 16η αγωνιστική στον 7ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, νίκησε 4-1 το δεύτερο της βαθμολογίας Ναύπλιο στο «Γρ. Καλάκος» και ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Και με βάση το καλό πρόγραμμα που έχει από δω και πέρα, έχει υπέρ του τις πιθανότητες να ανανεώσει τη συμμετοχή του στη Γ΄ Εθνική για ακόμη μία χρονιά.

Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς πραγματοποίησε την καλύτερή της φετινή εμφάνιση κόντρα σε μια δυνατή ομάδα του Ομίλου. Έπαιξε δυνατά και παθιασμένα και έδειξε εξαρχής πως το τρίποντο ήταν δικό της.

Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 9ο λεπτό την κεφαλιά του Νικολόπουλου μπλόκαρε ο Σκαφίδας, ενώ στο 16΄ το σουτ του Βαζ πέρασε πάνω από τα δοκάρια και στο επόμενο λεπτό έγινε το 1-0. Ο Σαμπανέι έβγαλε ωραία μπαλιά στον Βαζ και αυτός από πλάγια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά μετά, όμως, το Ναύπλιο ισοφάρισε. Ύστερα από εκτέλεση φάουλ, ο Λαδάς έκανε άστοχη έξοδο και ο Ζαχαράκης από κοντά έκανε το 1-1. Ο ΠΑΟΒ πίεσε για το 2-1 και στο 34΄ ο Νικολακόπουλος επωφελήθηκε από την κακή έξοδο του Σκαφίδα, σούταρε, αλλά έδιωξαν σχεδόν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί.

Στο 36΄ ο Γούρμος σούταρε, αλλά ο Σκαφίδας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ το ίδιο έγινε και στο 42΄. Ώσπου στο 44΄ η υπεροχή του ΠΑΟΒ καρποφόρησε. Ο Μακρής βγήκε σε θέση για γκολ, σούταρε, απέκρουσε ο Σκαδίφας, αλλά ο παίκτης του ΠΑΟΒ με νέο σουτ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του (2-1).

Στο β΄ ημίχρονο ο ΠΑΟΒ σκόραρε άλλες δύο φορές εδραιώνοντας τη νίκη του. Στο 65΄ από σέντρα του Χριστόπουλου ο Γούρμος έκανε σέντρα-σουτ και από κοντά ο Βαζ με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 87΄ από γύρισμα από δεξιά του Αγουρίδη, ο Βαζ πλάσαρε  ελάχιστα άουτ και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σαμπανέι ανατράπηκε από τον Παναγόπουλο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Κακριδής (Κορινθίας) έδειξε σωστά το σημείο του πέναλτι. Το εκτέλεσε  με περίτεχνο τρόπο ο ίδιος και διαμόρφωσε το τελικό 4-1 μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες του ΠΑΟΒ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μπλουζάκια που έγραφαν «Όχι άλλο αίμα, φτιάξτε το δρόμο», θέλοντας έτσι να περάσουν το δικό τους μήνυμα για την Ε.Ο. Πατρών-Πύργου.

ΠΑΟΒ: Λαδάς, Λιόσης, Χριστόπουλος, Νικολακόπουλος, Νικολόπουλος, Μακρής (76′ λ.τρ. Κάρδαρης), Αγουρίδης, Ρουγκάλας, Βαζ (90′ Τσούλης), Σαμπανέι (93′ Βασιλόπουλος), Γούρμος (83′ Σιδέρης).

Ναύπλιο: Σκαφίδας, Διαμαντής (67′ Λαθύρης), Π. Κάπλατζης (56′ Παναγόπουλος), Μπουκουρής, Χρ. Κάπλατζης, Κίτος, Καζάκος, Ζαχαράκης, Καλλιμάνης, Τριανταφύλλου (62′ Μουσταφάι), Κότσοβος (67′ Λέρνας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος