FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Να… καθαρίσει την παραμονή στο Αίγιο!

Ημερομηνία: 03-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Του Κώστα Πλιάγκου

Ο ΠΑΟ Βάρδας θα αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στον 9ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου εκτός από Αίαντα και Θύελλα που δεν θα παίξουν μεταξύ τους λόγω των κρουσμάτων στην πατρινή ομάδα, και οι «πράσινοι» θα ταξιδέψουν στο Αίγιο για να κοντραριστούν με τον πρωτοπόρο Παναιγιάλειο. H ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς θέλει να «καθαρίσει» την υπόθεση παραμονή όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να μην υπάρχει άγχος την τελευταία αγωνιστική στη Ναύπακτο (την 12η έχει ρεπό) και γι’ αυτό θα πάει στο Αίγιο για βαθμό ή βαθμούς. Οι «ταύροι» άλλωστε είναι σκληροί εκτός έδρας, έχοντας υποστεί μόνο μία ήττα, στο Διαβολίτσι, η οποία είναι και η μοναδική ήττα τους στο πρωτάθλημα (4 νίκες-5 ισοπαλίες-1 ήττα).

Ο ΠΑΟΒ είναι σε καλή κατάσταση στον ψυχολογικό τομέα, μετά τη νίκη στο Τσιλιβή, που έφερε την ομάδα στη 2η θέση με 17 βαθμούς και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και στο Αίγιο. Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΒ μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 11 Απριλίου, έχει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, με την μεταγραφή του Βαγγέλη Λαθύρη να αποδεικνύεται χρυσή, καθώς ο Αχαιός μεσοεπιθετικός έχει σκοράρει τέσσερις φορές σε έξι αγώνες.

Μία απουσία

Στα αγωνιστικά, ο ΠΑΟΒ θα παραταχθεί με μία απουσία στο Αίγιο, αυτή του τραυματία Νίκου Μωραΐτη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο (ρήξη πλάγιου συνδέσμου) στο ματς με το Τσιλιβή και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Μίκι Τσίρκοβιτς και υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα στο Αίγιο. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Παρασκευής.

*Στον ΠΑΟ Βάρδας σχεδιάζουν τις επόμενες εβδομάδες να αντικαταστήσουν όλα τα καθίσματα στο «Γρ. Καλάκος» με καινούρια, ενώ θα τοποθετηθούν νέα δοκάρια αλουμινίου και δίχτυα στα τέρματα, αλλά και καινούριοι πάγκοι αναπληρωματικών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος