FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Μονόδρομος νίκης με Μαρκό

Ημερομηνία: 08-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την Κυριακή στις 3μ.μ. στο «Γρ. Καλάκος» το κρίσιμο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής

Του Κώστα Πλιάγκου

[email protected]


Ο ΠΑΟ Βάρδας δίνει την Κυριακή ένα κρίσιμο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Υποδέχεται στις 3μ.μ. στο «Γρ. Καλάκος» την Μαρκό για την 14η αγωνιστική στον 3ο όμιλο και άλλο αποτέλεσμα από την νίκη δεν υπάρχει. Η ηλειακή ομάδα μετά την ήττα στη Ρόδο από τον Ιάλυσο και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα βρίσκεται για πρώτη φορά εντός της ζώνης του υποβιβασμού και την Κυριακή θέλει απαραιτήτως τη νίκη για να επιστρέψει πάνω από την ζώνη. Η Μαρκό έχει τρεις βαθμούς περισσότερους από τον ΠΑΟΒ, 20 πόντους, με 5 νίκες, 5 ισοπαλίες, 3 ήττες (17-13 γκολ) και είναι μια υπολογίσιμη ομάδα στον όμιλο. Μάλιστα, είναι σε καλή κατάσταση, έξι σερί ματς αήττητη με 2 νίκες (επί της Ερμιονίδας εκτός και Παναιγιαλείου εντός) και 4 ισοπαλίες (με Εράνη εντός, Μεσολόγγι εκτός, Πυλί εκτός και Ρόδο εντός). Ο ΠΑΟΒ είναι δυνατός εντός έδρας και θα μπει δυνατά για το τρίποντο της νίκης που θα του δώσει βαθμολογική ανάσα.

Εντούτοις, σε άλλο ένα παιχνίδι ο ΠΑΟΒ θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες. Μικελάτος και Πλαστουργός έχουν συμπληρώσει κάρτες, ενώ απών θα είναι και ο Παπαχριστόπουλος, ο οποίος λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων θα είναι εκτός Ηλείας για τους επόμενους τέσσερις μήνες και ως εκ τούτου είναι εκτός πλάνων. Εξάλλου, o Παύλος Διονυσόπουλος, ο οποίος είχε υποστεί θλάση στο ισχίο και δεν έπαιξε στη Ρόδο, είναι καλύτερα πλέον και το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί.  

Σφυρίζει ο Αντωνιάδης

Το ματς του ΠΑΟ Βάρδας με την Μαρκό την Κυριακή θα σφυρίξει ο Αντωνιάδης από την Κεφαλονιά με βοηθούς τους Γαλάνη, Καρρά από την Αχαΐα.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής

Κυριακή 10/12

10.45π.μ.: Εράνη Φιλιατρών-Μύκονος: Κεφίλης (Κορίνθου)

2μ.μ.: Πανελευσινιακός-Ιάλυσος: Γεωργόπουλος (Πειραιά)

3μ.μ.: ΠΑΟ Βάρδας-Μαρκό: Αντωνιάδης (Κεφαλονιάς)

3μ.μ.: Α.Ε.Ρ. Αφάντου-Αστέρας Βάρης: Παναγιωτάρας (Αθηνών)

3μ.μ.: Κόρινθος-Α.Ε. Μεσολογγίου: Κωνσταντινίδης (Δυτικής Αττικής)

3μ.μ.: Θύελλα Ραφήνας-Ερμιονίδα: Αρβανίτης (Αθηνών)

3μ.μ.: Παναργειακός-Παναιγιάλειος: Ζαχαρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

3μ.μ.: Ρόδος-Βύζας Μεγάρων: Κελεκίδης (Αθηνών)

3μ.μ.: Α.Ο. Πυλίου Κω-Ελλάς Σύρου: Θώμογλου (Αθηνών)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia