FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Με… φόρα από τα Μέγαρα, για νέα νίκη με Σύρο

Ημερομηνία: 20-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟΒ θέλει σήμερα στις 11 το πρωί κόντρα στην Ελλάδα Σύρου την δεύτερη σερί νίκη, για να ανεβεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Τελευταίο ματς της χρονιάς σήμερα στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής για τον ΠΑΟ Βάρδας και στις 11 το πρωί (για συγκοινωνιακούς λόγους) θα αντιμετωπίσει στο «Γρ. Καλάκος» την Ελλάδα Σύρου, για την 16η αγωνιστική. Ένα ματς κομβικό για τους «ταύρους» της Βουπρασίας, καθώς με την νίκη τους στα Μέγαρα ανέβηκαν στην 11η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής και σήμερα με νέο τρίποντο θα πιάσουν την Ελλάδα Σύρου στην βαθμολογία και θα ανεβούν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. 20 βαθμούς έχει ο ΠΑΟΒ, 23 η νησιωτική ομάδα, η οποία προέρχεται από ισοπαλία εντός έδρας με την Ρόδο. Μακριά από την Σύρο η Ελλάς έχει ηττηθεί από Αστέρα Βάρης, Μαρκό, Παναργειακό, Κόρινθο και Παναιγιάλειο και έχει νικήσει το αδύναμο Μεσολόγγι και το επίσης υποδεέστερο Πυλί. Ο ΠΑΟΒ, λοιπόν, παίζει με μια ομάδα στα μέτρα του και μπορεί να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη που θα του δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Το δυσάρεστο είναι πως η ομάδα του Γιώργου Λαμπρόπουλου θα παραταχθεί ξανά με αρκετές απουσίες. Λαθύρης, Διονυσόπουλος, Μάκης Τσεκούρας συμπλήρωσαν κάρτες και δεν παίζουν, ενώ τραυματίες είναι οι Λιόσης, Κόκας και δεν θα αγωνιστούν, σε αντίθεση με τους Μικελάτο, Πλαστουργό που είναι καλύτερα και το πιθανότερο είναι να παίξουν.

Στα θετικά πως το «Γρ. Καλάκος» αναμένεται σήμερα κατάμεστο για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό. Κι αυτό διότι η Διοίκηση του ΠΑΟΒ έχει απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση και στα τρία σχολεία της κωμόπολης (Δημοτικό, Γυμνάσιο και Γενικό Λύκειο) και η κερκίδα αναμένεται γεμάτη από μαθητές που θα δώσουν τον… παλμό για τη νίκη!

Σφυρίζει ο Αλατσάκης

Το σημερινό ματς του ΠΑΟ Βάρδας με την Ελλάδα Σύρου, θα σφυρίξει ο Γιώργος Αλατσάκης από τον Πειραιά με βοηθούς τους Ιωαννίδη, Κουρκουνάσιο, επίσης από τον Πειραιά.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 20/12

11π.μ.: ΠΑΟ Βάρδας-Ελλάς Σύρου: Αλατσάκης (Πειραιά)

11π.μ.: Α.Ε. Μεσολογγίου-Μύκονος: Πετρόπουλος (Αχαΐας)

3μ.μ.: Αστέρας Βάρης-Ιάλυσος: Ψαρίδης (Αθηνών)

3μ.μ.: Εράνη Φιλιατρών-Ερμιονίδα: Κουρτέσης (Αρκαδίας)

3μ.μ.: Α.Ε.Ρ. Αφάντου-Μαρκό: Γουρέλης (Αθηνών)

3μ.μ.: Κόρινθος-Παναιγιάλειος: Πατεράκης (Αθηνών)

3μ.μ.: Πανελευσινιακός-Βύζας Μεγάρων: Τουλούμης (Εύβοιας)

3μ.μ.: Θύελλα Ραφήνας-Α.Ο. Πυλίου Κω: Νικολάου (Αθηνών)

3μ.μ.: Ρόδος-Παναργειακός: Μπακογιάννης (Αθηνών)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος