FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη: Πρώτη συμμετοχή για τον Βασιλόπουλο

Ημερομηνία: 22-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ιδιαίτερο ήταν το παιχνίδι του ΠΑΟ Βάρδας με το Ναύπλιο για έναν ακόμα νεαρό ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τις Ακαδημίες της ομάδας.

Ο λόγος για τον 16χρονο Νίκο Βασιλόπουλο, που πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή στην ομάδα του ΠΑΟΒ, στο γήπεδο «Γρ. Καλάκος», κόντρα στο Ναύπλιο 2017.

Αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομών της ομάδας του, κατόρθωσε με την συστηματική δουλειά του ίδιου και των προπονητών του να περάσει στα πρωταθλήματα των Κ-14 και πολύ σύντομα των Κ-16 όπου αγωνιζόταν, κατορθώνοντας να πάρει μέρος πλέον ακόμα και  στη μεγάλη ομάδα  κατά την διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Ο ΠΑΟ Βάρδας του εύχεται να είναι υγιής και όπως διακρίνεται για το ήθος του και την εργατικότητά του σε γήπεδα και σχολικές επιδόσεις, πάντα να πρωτεύει.

Συλλυπητήρια για Γ. Πολίτη

Ο Γιώργος Πολίτης, ένας από τους δημιουργούς του ΠΑΟ Βάρδας, έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Δευτέρας και ο ΠΑΟΒ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, που αναφέρει τα εξής: «Ο Π.Α.Ο.  Βάρδας έχασε σήμερα ένα από τα πιο σημαντικά ιστορικά κεφάλαιά της κι έναν υπέροχο ως άνθρωπο, με σεβασμό για τον συνάνθρωπο, με αρετές, ήθος και απέραντη καλοσύνη. Ο Γιώργος Πολίτης, ένας από τους ανθρώπους που δημιούργησαν τον Π.Α.Ο.  Βάρδας, έφυγε για πάντα στα 91 του χρόνια ως ο τελευταίος από αυτούς που αγωνίστηκαν στην πρώτη ενδεκάδα κατά την ίδρυση της ομάδας το 1948. Ο Γιώργος Πολίτης έφυγε παίρνοντας μαζί του την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της «πράσινης»  οικογένειας για όλα όσα πρόσφερε στον Π.Α.Ο. Βάρδας. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό σου ταξίδι κυρ – Γιώργη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος