FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας MARKET IN: Συνέχεια στη Γ΄ Φάση

Ημερομηνία: 22-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ηλειακός Β.-Αστέρας και Αετός Κέντρου-Αίας Γαστούνης σήμερα

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Συνέχεια σήμερα στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ηλείας, με δύο αγώνες να διεξάγονται (ώρα έναρξης 2.45μ.μ.). Στο Βαρθολομιό ο Ηλειακός θα υποδεχτεί τον Αστέρα Αμαλιάδας, σε μια μάχη μεταξύ ομάδων της Α1 DEDALOS SECURITY και στο γήπεδο Γαστούνης (και όχι σε αυτό του Αμπελοκάμπου, μετά από συμφωνία των δύο ομάδων), ο Αετός Κέντρου θα παίξει με τον Αίαντα Γαστούνης, σε ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί καθώς οι ερυθρόλευκοι της Γαστούνης είναι πανίσχυροι φέτος και διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, ενώ ο Αετός παλεύει για την παραμονή στην Α2 ΑΝΘΟΥΛΗΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ.

Τον αγώνα στο Βαρθολομιό θα διευθύνει ο Αποστολόπουλος με βοηθούς τους Λάζαρη, Αναστασόπουλο και το ματς στη Γαστούνη θα σφυρίξει ο Γκατζόπουλος με βοηθούς τους Βισβάρδη, Τσερφολια.

Το πρόγραμμα

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της Φάσης των «16» του Κυπέλλου Ηλείας, την επόμενη Τετάρτη 29  Ιανουαρίου θα διεξαχθούν τα δύο τελευταία ματς, τα οποία είναι Δόξα Ν.Μανολάδας-Ξενοφών και Αλφειός-Προοδευτική και θα συμπληρωθεί έτσι η 8άδα.

Θυμίζουμε πως έχουν προκριθεί ήδη στους 8», ο ΠΑΟ Βάρδας και ο Πανηλειακός, που παίζουν μεταξύ τους στα προημιτελικά στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας, η Νίκη Τραγανού και ο Ολυμπιακός Ζαχάρως.

 

Τετάρτη 22/1-Ώρα 2.45μ.μ.

Ηλειακός Β.-Αστέρας Αμαλιάδας

Αετός Κέντρου-Αίας Γαστούνης

 

Τετάρτη 29/1-Ώρα 2.45μ.μ.

Δόξα Ν.Μανολάδας-Ξενοφών

Αλφειός-Προοδευτική


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος