FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη: Φιλικό με Παναχαϊκή το Σάββατο

Ημερομηνία: 23-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αύριο, Σάββατο, ο ΠΑΟ Βάρδας θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την Παναχαϊκή στο «Γρ. Καλάκος», με ώρα έναρξης τις 6μ.μ.. Είναι το τρίτο και πιο δυνατό φιλικό για τον ΠΑΟΒ, απέναντι σε ομάδα της Football League αυτή τη φορά, που αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου στο γήπεδο.

Στο προηγούμενο φιλικό, αυτό της Τετάρτης στην Κ. Αχαγιά με την Αχαϊκή, ο ΠΑΟΒ ηττήθηκε με σκορ 2-1. Ο Αυγερινός Δημητρακόπουλος σκόραρε στο 17΄ σε αντεπίθεση της Αχαϊκής και στο 35΄ ο ΠΑΟ Βάρδας ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θοδωρή Σαμπανέι, ο οποίος έχει περάσει ως παίκτης και από την Αχαϊκή. Το 1-1 ήταν σκορ ημιχρόνου και στο 55΄ ξανά ο Δημητρακόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-1, με τον τεχνικό του ΠΑΟΒ, Ντίνο Σπυρόπουλο, να δίνει πολύ χρόνο συμμετοχής στους μικρούς της ομάδας από το 60΄ και μετά.

Στα μεταγραφικά, ο Γάλλος επιθετικός Γουόλτερ Βαζ έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση με την ηλειακή ομάδα και απομένουν μόνο οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Από κει και πέρα θα αποκτηθούν δύο νεαροί παίκτες, πιθανότατα από την Παναχαϊκή κι ένας γκολκίπερ (ο Παναγιώτης Σκλαβενίτης δεν μπορεί τελικά να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας) κι έτσι θα συμπληρωθεί το ρόστερ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος