FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ανακοίνωσε Μπουρνέλη και Μπαβέλη-Συνεδρίαση και αποφάσεις

Ημερομηνία: 23-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον δυναμικό κεντρικό αμυντικό, Στάθη Μπουρνέλη, όπως είχε γράψει το proini.news χθες αργά το απόγευμα, αλλά και τη μεταγραφή του Ανδρέα Μπαβέλη, που επίσης είχε αποκαλύψει η «Πρωινή» την Τετάρτη.

Η ανακοίνωση για Μπουρνέλη

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 25χρονο (γεν. 22/8/1995) ποδοσφαιριστή της ομάδας, Στάθη Μπουρνέλη.

Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος βρίσκεται στον Πανηλειακό από το 2016, έχει φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα 66 φορές, σημειώνοντας μάλιστα και 5 γκολ. Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο Στάθης πρόλαβε να καταγράψει 9 συμμετοχές (8 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και 1 στο κύπελλο της Ε.Π.Σ. Ηλείας), πριν η τύχη … του γυρίσει την πλάτη, καθώς τον Δεκέμβρη στο παιχνίδι απέναντι στον Παλληνιακό τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν.

Η Διοίκηση της ομάδας εύχεται στον Στάθη καλή επάνοδο στα γήπεδα, με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα. Επίσης, εύχεται στον ποδοσφαιριστή χρόνια πολλά για την σημερινή ημέρα των γενεθλίων του».

Η ανακοίνωση για Μπαβέλη

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 21χρονο (γεν. 11/9/1999) ποδοσφαιριστή Ανδρέα Μπαβέλη.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του Άρη και του Ηρακλή, αγωνίστηκε στις ομάδες Κ-17 και Κ-19 του Αγροτικού Αστέρα προτού μετακομίσει στην Ισπανία και την C.F. Montañesa (με έδρα την Βαρκελώνη) αγωνιζόμενος στην Δ’ κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Τον Ιανουάριο του 2019, ο Μακεδόνας αμυντικός επέστρεψε και πάλι στα πάτρια εδάφη και στον Αγροτικό Αστέρα, με τον οποίο αγωνίστηκε στο β’ γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Ανδρέα στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία και καλή επιτυχία με την ερυθρόλευκη φανέλα».

Συνεδρίαση για όλα τα θέματα

Εξάλλου, το βράδυ της Πέμπτης συνεδρίασαν τα μέλη της Διοίκησης και της Επιτροπής Αναγέννησης του Α.Ο. Πανηλειακός, στα γραφεία της ομάδας στον Πύργο και αποφάσισαν μεταξύ άλλων τη συνέχιση της μεταγραφικής ενίσχυσης Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, αποφασίστηκαν τα εξής:
-Την σύσταση τριμελούς επιτροπής, η οποία θα αναλάβει την οργάνωση της καμπάνιας των διαφημιστικών πινακίδων στο Δημοτικό στάδιο Πύργου ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Την τριμελή επιτροπή απαρτίζουν οι:

1. Αντώνης Κανελλόπουλος – 6972 675 032

2. Μάριος Καρακίτσος – 6972 277 883

3. Δημήτρης Κουζής – 6978 934 322

Οι πινακίδες, όπως συναποφασίστηκε, θα κυμαίνονται σε τρεις τιμές:

1. Στα κάγκελα, περιφερειακά του αγωνιστικού χώρου – 150€

2. Στο κέντρο, κατά μήκος του αγωνιστικού χώρου – 200€

3. Στα πλάγια, πίσω από τις δύο εστίες – 250€

– Την ανάθεση των καθηκόντων του Υπεύθυνου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας στον Πάνο Παναγούτσο.

– Την αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας με τρεις ακόμα μεταγραφές ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος.

*Η Διοίκηση και η Επιτροπή Αναγέννησης του Α.Ο. Πανηλειακός, πιστή στην εφαρμογή του πλάνου της για αναδόμηση και οργάνωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, ανακοίνωσε ότι Υπεύθυνη του τμήματος Μάρκετινγκ της ομάδας αναλαμβάνει η Ηρώ Ρήγα και της εύχεται καλή επιτυχία στο νέο της έργο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος