FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Για βαθμούς σήμερα στην Σπάρτη

Ημερομηνία: 31-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στις 5μ.μ. κόντρα στον Αμυκλιακό, για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας ταξιδεύει σήμερα στην Σπάρτη, όπου, στις 5μ.μ., στο Ενωσιακό γήπεδο Λακωνίας, στον Αγ. Ιωάννη (συνθετικός χλοοτάπητας), θα αντιμετωπίσει τον Αμυκλιακό για την 5η αγωνιστική των μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ, για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Οι «ταύροι» του Ηλία Φωτόπουλου έχουν 7 βαθμούς, έχοντας δώσει τρεις αγώνες (έχουν κάνει ρεπό), ενώ εκκρεμεί και η ένσταση κατά του Α.Ο. Λεβάντε, για αντικανονική συμμετοχή του Καπετάνη. Ο Αμυκλιακός έχει 6 βαθμούς. Έχει κερδίσει εντός την Εράνη Φιλιατρών με 1-0 και τον Α.Ο. Λεβάντε στη Ζάκυνθο με 2-0, ενώ έχει ηττηθεί στο Ληξούρι (1-0) και κυνηγά και αυτός μια θέση στην πρώτη τριάδα που οδηγεί στην Γ΄ Εθνική, έχοντας επίσης κάνει ρεπό.

Ο ΠΑΟΒ θέλει να διατηρήσει πίσω του τον πρωταθλητή Λακωνίας αλλά και τον Παλληξουριακό, που την ίδια ώρα έχει δύσκολη αποστολή στο Αίγιο, κι έτσι πάει στη Λακωνία για θετικό αποτέλεσμα. Τις εναπομείνασες αγωνιστικές έχει να παίξει ξανά εκτός με την Εράνη (στα Φιλιατρά) και την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Παναιγιάλειο, που λογικά θα έχει εξασφαλίσει την άνοδο (έχει ήδη 9 βαθμούς). Συνεπώς, ο ΠΑΟΒ αν δεν ηττηθεί στις δύο εξόδους του ή πάρει έστω μια νίκη στα δύο αυτά εκτός έδρας ματς, θα είναι με το… ενάμισι πόδι στην Γ΄ Εθνική!

Στα αγωνιστικά, Βασίλης Παπασπηλιόπουλος και Νίκος Δούλος δεν υπολογίζονται ούτε και για το σημερινό ματς. Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο, αλλά-ευτυχώς-η μαγνητική ήταν «καθαρή». Ο Δούλος έχει ενοχλήσεις στη μέση και είναι άγνωστο αν θα προλάβει κάποιο από τα εναπομείναντα παιχνίδια. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Παναγιώτης Κομπιλίρης από την Μεσσηνία, πουείχε σφυρίξεικαι το ματς στην Ζάκυνθο με αντίπαλο τον Α.Ο. Λεβάντε για την 1η αγωνιστική (2-2 σκορ). Βοηθοί του θα είναι οι Νικολόπουλος, Καραμπέτσος επίσης από την Μεσσηνία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος