FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Για βαθμούς και στη Μύκονο-Δύο απουσίες, στην αποστολή ο Κόκας

Ημερομηνία: 03-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Ο ΠΑΟ Βάρδας έχει δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι σε νησί του Αιγαίου, στη Μύκονο αυτή τη φορά, την Κυριακή στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου, μετά τον παλικαρίσιο βαθμό στη Ρόδο κόντρα σε ένα εκ των φαβορί για τον τίτλο, θέλει να επαναλάβει την ψυχωμένη εμφάνιση της Ρόδου και να αποσπάσει βαθμολογικό όφελος και στο δημοτικό στάδιο Κόρφου της Μυκόνου. Ο ΠΑΟΒ ισοβαθμεί με την Μύκονο στους 13 βαθμούς. Αμφότερες οι ομάδες έχουν 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες, με την Μύκονο όμως να διαθέτει καλύτερη άμυνα (6 γκολ παθητικό) και γενικότερα καλύτερο goal average (11-6 έναντι 12-12 του ΠΑΟΒ). Στο νησί των Κυκλάδων, η Α.Ε. Μυκόνου έχει κερδίσει την Ερμιονίδα (3-1), τον Παναιγιάλειο (3-0) και το Πυλί (2-0), ενώ έχει ηττηθεί από την Ρόδο (0-1). Μια ομάδα δυνατή στην έδρα της με αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Ο ΠΑΟΒ εκτός έδρας έχει κερδίσει στο Μεσολόγγι (1-2) κι έχει ηττηθεί στην Κόρινθο (2-1) και στο Αίγιο (4-0), ενώ την περασμένη Δευτέρα έφερε ισοπαλία στη Ρόδο (0-0).

Οι «ταύροι» θα παραταχθούν χωρίς τους τιμωρημένους Παπαχριστόπουλο, Μπίσα και φυσικά τον εδώ και καιρό τραυματία Πολίτη. Στον αντίποδα επιστρέφει στην αποστολή ο Τρομπούκης, που είχε ίωση και δεν ταξίδεψε στη Ρόδο, ενώ για πρώτη φορά θα είναι στην αποστολή το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Ανδρέας Κόκας, ο οποίος διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα με απογευματινή προπόνηση και η αποστολή θα ταξιδέψει το απόγευμα του Σαββάτου, στις 5μ.μ., ακτοπλοϊκώς από το λιμάνι της Ραφήνας, για την Μύκονο. 

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής

Το ματς του ΠΑΟΒ στην Μύκονο θα διευθύνουν οι Λεμπέσης, Καρακελές, Πουλόπουλο από τον Πειραιά.

Κυριακή 5/11

11π.μ.: Μύκονος-ΠΑΟ Βάρδας: Λεμπέσης (Πειραιά)

1μ.μ.: Κόρινθος-Ελλάς Σύρου: Παναγιωτάρας (Αθηνών)

1μ.μ.: Α.Ε.Ρ. Αφάντου-Α.Ο. Πυλίου Κω: Κωσταγιάννης (Αθηνών)

1μ.μ.: Ιάλυσος-Ερμιονίδα: Γεωργόπουλος (Πειραιά)

2.30μ.μ.: Πανελευσινιακός-Ρόδος: Ζιούτος (Ηρακλείου)

3μ.μ.: Εράνη Φιλιατρών-Βύζας Μεγάρων: Μάρκος (Λακωνίας)

3μ.μ.: Θύελλα Ραφήνας-Παναργειακός: Χρόνης (Δυτ. Αττικής)

3μ.μ.: Αστέρας Βάρης-Παναιγιάλειος: Θώμογλου (Αθηνών)

3μ.μ.: ΑΕ Μεσολογγίου-Μαρκό: Τσιώρης (Άρτας)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot