FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Δόξα Ν.Μ. 4-0: Θέλει το Κύπελλο και το δείχνει!

Ημερομηνία: 11-04-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας διπλασίασε τις νίκες του επί της Δόξας Ν. Μανωλάδας, με 4-0 χθες στο «Γρ. Καλάκος», στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ηλείας και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό, εκεί όπου θα κυνηγήσει το πρώτο Κύπελλο Ηλείας στην ιστορία του.

O ΠΑΟ Βάρδας μπήκε δυνατά για να καθαρίσει την πρόκριση από νωρίς και μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Τσιρίκος έβγαλε μπαλιά στον Λαθύρη αυτός γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο επερχόμενος Πυρρής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 25΄ ο ΠΑΟΒ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μαυρόπουλου, αλλά ο ρέφερι Παυλόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 28΄ ο Λαθύρης με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 2-0 και στο 30΄ απευθείας φάουλ του Μαυρόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 36΄ από κόρνερ του Π. Πολίτη, κεφαλιά του Σακελλαρόπουλου, δοκάρι και γκολ (3-0).

Στο β΄ ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε καθώς η πρόκριση είχε κριθεί, αλλά ο ΠΑΟΒ ζήτησε άλλα δύο πέναλτι σε ανατροπές του Λιόση και του Λαθύρη! Στο 88΄ ο νεαρός Διαμαντόπουλος με σουτ από πλάγια δεξιά έγραψε το τελικό 4-0.

Μοναδική καλή φάση της Δόξας, που ήταν εκτός ρυθμού λόγω της αγωνιστικής αδράνειας (ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Α1 στις 12 Μαρτίου), ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή του Παντελή στο 55΄, που πέρασε άουτ.

ΠΑΟ Βάρδας: Βορύλλας, Λιόσης (75΄ Καφεντζής), Παπασπηλιόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Π. Πολίτης, Διονυσόπουλος, Μαυρόπουλος, Τσιρίκος, Κουλούρης (80΄ Διαμαντόπουλος), Πυρρής (55΄ Σταυρόπουλος), Λαθύρης.

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπλετσάκης, Σδρόλιας (60΄ Κολίτσι), Διον. Παναγόπουλος, Σαρανταυγάς, Παντελής (65΄ Σαπουντζάκης), Γ. Πολίτης, Καλογερόπουλος (2΄ λ.τρ. Βασιλόπουλος), Διαμ. Παναγόπουλος, Παπαδάτος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος