FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Διαγόρας Βραχνεΐκων 2-1: «Μπάρτσα» για ψηλά!

Ημερομηνία: 14-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Νίκησε με ανατροπή τον Διαγόρα Βραχνεΐκων και επέστρεψε στην 3η θέση

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας πέτυχε με ανατροπή τη δεύτερη διαδοχική νίκη του, χθες, στο «Γρ. Καλάκος», με αντίπαλο τον σκληροτράχηλο Διαγόρα Βραχνεΐκων (2-1) και έδειξε πως έχει τη δυναμική να διεκδικήσει μέχρι τέλους τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Μια νίκη ψυχής από τους παίκτες του Μίκι Τσίρκοβιτς, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά γύρισαν το ματς μέσα σε 20 λεπτά. Με το τρίποντο αυτό, ο ΠΑΟΒ προσπέρασε τον Παλληνιακό στη βαθμολογία και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, παραμένοντας στο -6 από τον δεύτερο Διαγόρα Ρόδου, τον οποίο όμως θα υποδεχτεί στο «Γ. Καλάκος» στις 31 Μαρτίου (τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος).

Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς, η οποία παρατάχτηκε χωρίς τον τιμωρημένο Μικελάτο, τον Ζέλιο που είχε ίωση, αλλά και τον Αγουρίδη που δεν ήταν έτοιμος να βγάλει 90λεπτο, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο α΄ ημίχρονο και απείλησε με ένα σουτ του Μπούνα που πέρασε λίγο άουτ στο 17΄ και με μια κεφαλιά του Θανάση Νικολόπουλου στο 34΄ που είχε την ίδια κατάληξη. Ο Διαγόρας είχε και αυτός ένα καλό σουτ στο α΄ μέρος με τον Παπαδόπουλο στο 22΄, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΒ, Δημόπουλος.

Στην επανάληψη, κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Διαγόρας προηγήθηκε στο 59΄ με τον Τσιριγώτη, που βγήκε τετ-α-τετ και πλάσαρε από πάνω τον Δημόπουλο. Η αντίδραση όμως ήταν άμεση από πλευράς ΠΑΟΒ. Δύο λεπτά μετά το 0-1,  ο Π. Πολίτης εκτέλεσε κόρνερ, αμυντικός του Διαγόρα βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι, αυτή έφτασε στον Μπούνα που από κοντά με κεφαλιά την έσπρωξε στα δίχτυα. Από κει και πέρα, οι πράσινοι πίεσαν πολύ για το νικητήριο γκολ και στο 72΄ είχαν κεφαλιά στο δοκάρι με τον Θανάση Νικολόπουλο. Εν τέλει, στο 81΄ ο Ανδρέας Γούρμος χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Ο Περικλής Πολίτης σέντραρε από δεξιά, ο Μπούνας γύρισε τη μπάλα με το κεφάλι και ο Γούρμος επίσης με το κεφάλι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. 

Καλύτεροι από  τον ΠΑΟΒ οι Μπούνας, Δ. Νικολόπουλος,  Π. Πολίτης και Γούρμος,  χωρίς όμως να υστερήσει κανείς.

 

ΠΑΟΒ: Δημόπουλος, Λιόσης, Ντάζος, Δ. Νικολόπουλος, Πέκεζ (56′ Αγουρίδης), Π. Πολίτης, Γ. Πολίτης, Ντόμας (86′ Σιδέρης), Θ. Νικολόπουλος (84′ Ξύδης), Γούρμος (90′ Παπαλάμπρου), Μπούνας.

Διαγόρας Βρ.: Μπαμπούνης, Δριμάλας (89′ Νικολόπουλος), Γκέγκα, Ρίλντι, Α. Τρίγκας, Ν. Τρίγκας, Σταυρόπουλος (75′ Καταβάτης), Παπαδόπουλος (73′ Τριανταφυλλόπουλος), Τσιριγώτης, Γεωργαντόπουλος, Σχοινάς (64′ Καλλιτσουνάκης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος