FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας-Νίκη Τραγανού 0-2: Ξανά πάνω από τη ζώνη!

Ημερομηνία: 14-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη κέρδισε τον Αστέρα και συνεχίζει να ελπίζει

 

Η Νίκη Τραγανού πήρε το ηλειακό ντέρμπι με τον Αστέρα στην Αμαλιάδα (0-2) και ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει πλέον 16 βαθμούς και άφησε στους 14 τον Αχαρναϊκό που είχε ρεπό, ενώ τόσους έχει και ο Πανμοβριακός που πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Φοίβου Κρεμαστής. Μια πολύ σημαντική νίκη για τους «μπλε» στη μάχη της παραμονής στη Γ΄ Εθνική. Στον αντίποδα, ο Αστέρας, που δεν είχε στον πάγκο τον Θοδωρή Γκάτζιο που παραιτήθηκε και είδε το ματς από την εξέδρα (!), παρατάχθηκε με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και με αυτή την ήττα παρέμεινε στους 3 βαθμούς. Και όπως γράψαμε την Παρασκευή, στόχος είναι να βγει η σεζόν και μάλιστα με νέα ντόπια Διοίκηση, μετά τη χθεσινή Γ.Σ., με τον Ανδρέα Παπαδάτο να ηγείται…

Όσο για το παιχνίδι, αυτό ξεκίνησε με 20 λεπτά καθυστέρηση, καθώς δεν υπήρχε γιατρός στο γήπεδο! Τελικά προσήλθε και το ματς ξεκίνησε, με τη Νίκη να έχει την εδαφική υπεροχή και να σκοράρει δύο φορές στο α΄ μέρος. Στο 23΄ ο Δ. Κολοτούρος με πλασέ  έκανε το 0-1, ύστερα από κάθετη μπαλιά του Καλογερόπουλου στον Σκοζάι και σέντρα του τελευταίου και στο 34΄ το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης, ο Γιάννης Σωτηρόπουλος σημείωσε το 0-2, αξιοποιώντας νέα σέντρα του Σκοζάι.

Η Νίκη είχε δύο δοκάρια σε διάστημα δύο λεπτών στο τέλος του α΄ μέρους. Αρχικά σε σουτ του Ρετζίνο Λούζι  και στη συνέχεια σε κεφαλιά του Δ. Κολοτούρου.

Στην επανάληψη, τίποτε δεν άλλαξε, με το ρυθμό να είναι χαμηλός και στο 83΄ και 87΄ ο Αστέρας, τον οποίο κοουτσάρισε ο Κώστας Παναγόπουλος, έφτασε κοντά στο γκολ με τον Μαρκόπουλο και τον Κυριάζο, αλλά ο Αντωνόπουλος κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Καλύτεροι από τη Νίκη οι Καλογερόπουλος, Σκοζάι, Δ. Κολοτούρος, Σωτηρόπουλος, ενώ από τον Αστέρα ο νεαρός Δ. Γιαννόπουλος, ο Μουρούτης στο α΄ ημίχρονο και ο Σαρανταυγάς.

 

Αστέρας: Μπεσσής, Σιούλας, Δ. Γιαννόπουλος, Σαρανταυγάς, Κυριάζος, Ντάβαρης, Μουρούτης (69′ Ζωγάκης), Σκόνδρας, Κ. Γιαννόπουλος (73′ Ζωγόπουλος), Καραγκούνης (90′ Σκάμπι), Ζαφειρόπουλος (46′ Μαρκόπουλος).

 Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Ρ. Λούζι, Γαργαρώνης, Παπαχριστόπουλος (90+’ Ζαχαρής), Σκοζάι (78′ Παπαπέτρου), Καλογερόπουλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (90+’ Ανδριόπουλος), Σωτηρόπουλος (73′ Ν. Κολοτούρος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος