FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Μπαίνει χειρουργείο ο Κοτσώνης!

Ημερομηνία: 11-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Δημήτρης Κοτσώνης τραυματίστηκε σοβαρά τελικά στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού στο 58ο λεπτό του αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ιάλυσο.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός έχει υποστεί ρήξη σε τένοντα του αντίχειρα και την Δευτέρα, θα οδηγηθεί στο χειρουργείο για την αποκατάσταση της ζημιάς. Η επέμβαση θα γίνει στην Γενική Κλινική Πατρών «Ολύμπιον» μέσω της ιδιωτικής ασφάλισης που έχει καλύψει ο ΠΑΟΒ τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. O Κοτσώνης θα παίξει με δεμένο το χέρι στο κρίσιμο ματς της Κυριακής με την Μαρκό στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκόπουλου, ενώ θα λείψει πιθανότατα σε δύο από τα τρία εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος, κάτι που αποτελεί μεγάλο πλήγμα.

Κατά τα άλλα, ο ΠΑΟΒ μετά το διήμερο ρεπό, ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με την Μαρκό. Ένα ματς όπου θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρει βαθμό ή βαθμούς για να συνεχίσει να ελπίζει στην παραμονή, καθώς η Μύκονος, την οποία κυνηγά ο ΠΑΟΒ (είναι στο -2), παίζει εντός με την υποβιβασμένη Εράνη, που όμως παλεύει όλα τα παιχνίδια.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot