FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Αποδεκατισμένος στην Ερμιόνη-Από το Σάββατο η αποστολή στην Αργολίδα

Ημερομηνία: 08-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έξι οι απουσίες ενόψει του αγώνα με την Ένωση Ερμιονίδας

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

O ΠΑΟ Βάρδας έχει την Κυριακή μπροστά του ένα κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο την Α.Ε. Ερμιονίδας στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης, που έχει συνθετικό χλοοτάπητα (και όχι στο Κρανίδι, όπου έπαιζε μέχρι τώρα η Ερμιονίδα), για την 22η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Η ηλειακή ομάδα σε αυτό το κομβικό ματς θα πάει… αποδεκατισμένη στην κωμόπολη της Αργολίδας. Ούτε λίγο ούτε πολύ έξι παίκτες είναι εκτός πλάνων και μάλιστα οι πέντε εξ αυτών βασικοί! Ο λόγος για τους τιμωρημένους Κοτσώνη, Λιόση και τους τραυματίες Πλαστουργό, Μικελάτο, Θεοφάνη και Κόκα! Κι όλα αυτά σε ένα ματς όπου η νίκη είναι μονόδρομος καθώς η Ένωση Ερμιονίδας είναι η δεύτερη πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου μετά το Μεσολόγγι, προτελευταία στην βαθμολογία με 12 βαθμούς (έναντι 30 του ΠΑΟΒ).

Παρά τα προβλήματα η ομάδα του Γιώργου Λαμπρόπουλου θα πάει στην Ερμιόνη με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα την διατηρήσει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και μάλιστα θα αυξήσει την διαφορά από τους διώκτες της (είναι στο +2 από την 11η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής). Άλλωστε, ακολουθούν τρία σαφώς πιο δύσκολα ματς με Παναιγιάλειο εντός, Πυλί στην Κω και Ρόδο εντός και ως εκ τούτου την Κυριακή στην Ερμιόνη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή θα ταξιδέψει από το Σάββατο στην Αργολίδα και θα διανυκτερεύσει στο Πόρτο Χέλι (16 χλμ. από την Ερμιόνη), ώστε οι ποδοσφαιριστές να είναι ξεκούραστοι την Κυριακή, καθώς το ταξίδι με το λεωφορείο Βάρδα-Ερμιόνη διαρκεί σχεδόν 5 ώρες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος