FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Ανανεώνουν Βαζ, Νικολακόπουλος, Μακρής

Ημερομηνία: 20-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις συζητήσεις με τους παίκτες της περασμένης σεζόν για να ανανεώσουν κάποιοι εξ αυτών και σύμφωνα με πληροφορίες οι Γουόλτερ Βάζ, Σωτήρης Νικολακόπουλος και Κώστας Μακρής είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσουν στους «πράσινους». Στις αρχές της εβδομάδας θα γίνουν οι τελικές συναντήσεις με τους τρεις ποδοσφαιριστές και εκτός απροόπτου, θα οριστικοποιηθεί η παραμονή τους στον ΠΑΟΒ. Στον αντίποδα, ο Ραφαήλ Σιδέρης δεν συνεχίζει στην ηλειακή ομάδα καθώς δεν υπάρχει σημείο επαφής στο οικονομικό κομμάτι μεταξύ των δύο πλευρών. Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΒ κινείται πλέον πάνω σε διαφορετική οικονομική βάση, με χαμηλότερο μπάτζετ εν συγκρίσει με την προηγούμενη σεζόν, ελέω των οικονομικών συνθηκών που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός. Και με αφετηρία αυτό, γίνονται συζητήσεις πάνω σε νέα οικονομική βάση με όλους τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ. Η προετοιμασία πιθανότατα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 3 Αυγούστου.

Σε κυκλοφορία τα διαρκείας

Με σύνθημα «Μην το σκέφτεσαι, πάμε ξανά», ο ΠΑΟ Βάρδας γνωστοποίησε πως τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν τέθηκαν σε κυκλοφορία και καλεί τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια της Διοίκησης και του Μίκι Τσίρκοβιτς, αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ αναφέρει: «Φίλοι του Π.Α.Ο. Βάρδας, στηρίξτε την προσπάθεια της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας, αγοράζοντας τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Με την αγορά τους στηρίζουμε οικονομικά τον σύλλογο και ζούμε μαζί του κάθε στιγμή της συντονισμένης ομαδικής προσπάθειας στο ταξίδι αυτό που ξεκινάει τις επόμενες ημέρες.

Η αγορά εισιτηρίων διαρκείας από τους φιλάθλους και τους υποστηρικτές της ομάδας είναι πολύ σημαντική, διότι με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται η ομάδα ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει στις δύσκολες αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να σπρώξουμε με τον τρόπο μας τόσο ηθικά όσο και οικονομικά, βοηθώντας την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται φέτος.

Είναι υποχρέωση όλων μας (ειδικότερα αυτή την δύσκολη εποχή) η έμπρακτη στήριξη του κόσμου στην αγαπημένη μας ομάδα.

Συμμετέχω ενεργά, στηρίζω την προσπάθεια, ενισχύω την ομάδα!

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας.

Για κάθε επικοινωνία, τηλ. 6937732532 και ηλεκτρονικά στο email  pamvouprasiakos@gmail.com ή με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος