FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Αναχωρεί για Μύκονο-Την Τρίτη το πρωί ο εξ αναβολής αγώνας

Ημερομηνία: 06-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο αγώνας του ΠΑΟ Βάρδας με την Μύκονο στο νησί των ανέμων, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, που ήταν προγραμματισμένο για το πρωί της Κυριακής, αναβλήθηκε, λόγω απαγορευτικού στα λιμάνια της Ραφήνας και του Πειραιά, εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν το τριήμερο στην Αττική. Το βράδυ της Παρασκευής, μετά από συνεννόηση των  ομάδων και με την έγκριση της Ε.Π.Ο., αποφασίστηκε το παιχνίδι να διεξαχθεί αύριο, Τρίτη, την ίδια ώρα, στις 11 το πρωί.

Οι παίκτες του ΠΑΟΒ προπονήθηκαν την Παρασκευή πήραν ρεπό το Σάββατο και επέστρεψαν χθες το πρωί στις προπονήσεις, ενόψει του αγώνα με την Μύκονο. Η αποστολή του ΠΑΟΒ θα αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι για την Ραφήνα και από εκεί ακτοπλοϊκώς για το «νησί των ανέμων» και θα επιστρέψει στη βάση της αμέσως μετά το ματς, το βράδυ της Τρίτης.

Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου θα παραταχθεί χωρίς τους τιμωρημένους Παπαχριστόπουλο, Μπίσα και φυσικά τον εδώ και καιρό τραυματία Περικλή Πολίτη. Στον αντίποδα επιστρέφει στην αποστολή ο Τρομπούκης, που είχε ίωση και δεν ταξίδεψε στη Ρόδο την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ για πρώτη φορά θα είναι στην αποστολή τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, ο Ανδρέας Κόκας και ο Άγγελος Μάρκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΒ την Τετάρτη έχει αγώνα Κυπέλλου Ηλείας (Β΄ Φάση) με τον Πέλοπα στο Ενωσιακό και είναι άγνωστο, προς το παρόν, το τι θα γίνει με αυτό το ματς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot