FOLLOW US: facebook twitter

Μαθήματα Γονεϊκότητας στη Ν.Μ Κρεστένων

Ημερομηνία: 06-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Υγεία

Υποστηρίζοντας τον Μητρικό Θηλασμό


Η Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού (WBF) καθιερώθηκε και γιορτάζεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Αυτή η παγκόσμια εκστρατεία έχει ως στόχο να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες καθώς και τους επαγγελματίες Υγείας σε θέματα που σχετίζονται με τον μητρικό θηλασμό και και την προαγωγή του, στοχεύοντας στην επίτευξη του στόχου που έχει θέσει ο Π.Ο.Υ για αποκλειστικό μητρικό θηλασμό στο 50% των βρεφών έως το 2025.

  Το θέμα της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού για φέτος είναι:

” Ενθαρρύνουμε τον θηλασμό- .Κάνουμε τη διαφορά για τους εργαζόμενους γονείς.”

Η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων υποστηρίζει ιδιαίτερα το Μητρικό θηλασμό μέσα από τα μαθήματα Γονεϊκότητας που παρέχει δωρεάν στις μέλλουσες μητέρες.

‘Όπως αναφέρει η αν. Διοικήτρια της Ν.Μ Κρεστένων κ. Αριστέα Παπαδοπούλου «Τα μαθήματα προετοιμασίας της  Γονεϊκότητας που γίνονται κάθε Τετάρτη,  αφορούν την ψυχοσωματική προετοιμασία των εγκύων και των συντρόφων τους για τον τοκετό, καθώς και την εκπαίδευση στον μητρικό θηλασμό και τη φροντίδα του νεογνού!!

Ενημερώνουμε και εκπαιδεύουμε τις γυναίκες ώστε να θηλάσουν με επιτυχία τα μωρά τους.  Τις στηρίζουμε με σεβασμό στο νέο τους ρόλο.  Είμαστε δίπλα τους για οποιαδήποτε πρόβλημα προκύψει ακόμη και με κάτ’ οίκον επισκέψεις.»

Για πληροφορίες και ραντεβού μπορούν να επικοινωνούν στο ☎️ 2625360240

Σ.Σ (Για τις  φωτογραφίες  η Ν. Μ Κρστένων έχει  την συναίνεση από όλες τις μέλλουσες  μανούλες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Προετοιμασίας Γονεϊκότητας “!)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος