FOLLOW US: facebook twitter

Πανμοβριακός-Αστέρας Αμαλιάδας 1-0: Πάλεψε αλλά ηττήθηκε στην Κ. Αχαγιά

Ημερομηνία: 19-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας Αμαλιάδας  πάλεψε στην Κ. Αχαγιά, αλλά ηττήθηκε 1-0 από τον Πανμοβριακό και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του 6ου Ομίλου, με μόλις δύο βαθμούς, τη στιγμή που η ζώνη αυτή τη στιγμή είναι στους 9. Το γκολ μπήκε στο 45΄ ύστερα από σέντρα του Παναγιώτη Νιφορόπουλου και τον Παναγιώτη Κυριάζο αντί να διώξει, έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 53′ η ομάδα του Ντίνου Σπυρόπουλου είχε κεφαλιά του Χριστόπουλου στο δοκάρι, ενώ στο 74′ ο Καλογερόπουλος κέρδισε πέναλτι, καθώς ανατράπηκε από τον Σιούλα. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Αποστολόπουλος αλλά ο γκολκίπερ του Αστέρα, Χρήστου, απέκρουσε σωτήρια. Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Αστέρας πίεσε και είχε δύο καλές φάσεις για την ισοφάριση στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Λιούις και τον Ζουλούμη.

 

Πανμοβριακός: Καραμανλής, Κάτσενος, Γ. Λιάκος, Σπανός, Π. Νιφορόπουλος, Κοκκίνης, Γ. Νιφορόπουλος (72′ Παλιάτσας), Παναγάκης (87′ Σουρανής), Χριστόπουλος (63′ Καλογερόπουλος), Αποστολόπουλος, Πυρρής (90+2′ Γραμματικόπουλος).

Αστέρας Αμαλιάδας: Χρήστου, Σιούλας, Κυριάζος, Μωραϊτης, Αφράτης, Σκόνδρας, Μανωλιάς (78′ Ζωγάκης), Καραγιάννης (61′ Ντάβαρης), Λιούις, Καραγκούνης, Μουρούτης (55′ Ζουλούμης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος