FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-ΠΑΟ Βάρδας 2-1: Γερά στο κόλπο η Νίκη

Ημερομηνία: 19-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Η φάση του πρώτου γκολ της Νίκης με τον Λούζι να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Παράπονα εκατέρωθεν για τη διαιτησία του Τζαγκαράκη

Η Νίκη πέτυχε μεγάλη νίκη στο Τραγανό  επί του ΠΑΟ Βάρδας  στο ηλειακό ντέρμπι, με 2-1 και ανέβηκε στη βαθμολογία, φτάνοντας τους 8 βαθμούς (μαζί με Πανηλειακό και Παναιγιάλειο) και ελπίζει πως στο τέλος θα βγει νικήτρια στη μάχη της παραμονής. Ο ΠΑΟΒ έμεινε στους 14 βαθμούς κι έχασε την ευκαιρία να μειώσει κι άλλο την απόσταση από τον Ιάλυσο, που χθες είχε ρεπό. Η  Νίκη έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ, στο 25΄ με τον Κάρλος, που συνεργάστηκε με τον Δ. Κολοτούρο,  αλλά τον πρόλαβαν οι αμυντικοί του ΠΑΟΒ.

Ο ΠΑΟΒ έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 30΄ όταν από σέντρα του Ντάζου, ο Ντόμας έκανε αμαρκάριστος  το πλασέ από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.  Η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου άνοιξε το σκορ στο 44΄ με τον 29χρονο στόπερ Ρετζίνο Λούζι, ο οποίος σκόραρε με προβολή ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Νίκου Κολοτούρου και πρώτη κεφαλιά του Γαργαρώνη.

Επεισοδιακό β΄ ημίχρονο

Στην επανάληψη, οι πράσινοι είχαν την εδαφική υπεροχή, αλλά οι φάσεις ήταν ελάχιστες.  Ώσπου στο 72΄ έγινε το 2-0, ξανά από στημένη μπάλα. Ο Νίκος Κολοτούρος εκτέλεσε φάουλ και ο Γαργαρώνης με κεφαλιά  από το ύψος του πέναλτι  έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του. Στο 77΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για καθυστέρηση  ο Ρετζίνο Λούζι και στο 85΄ ο Γούρμος με ωραίο γυριστό από το ύψος του πέναλτι, από σέντρα του Γ. Πολίτη, μείωσε σε 2-1. Στο 88΄ ύστερα από αψιμαχία Ντόμα-Ζαχαρή, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Κάρλος Σο. Στις καθυστερήσεις, ο ΠΑΟΒ,  με 11 εναντίον 9,  πίεσε αφόρητα για την ισοφάριση, αλλά ο Αντωνόπουλος σε δύο περιπτώσεις, μια του Γούρμου και μια του Μικελάτου, απέκρουσε σωτήρια και κράτησε τη νίκη της ομάδας του. Καλύτεροι από τους νικητές  οι Βατσής, Παπαπέτρου, Γαργαρώνης, Αντωνόπουλος και από τον ΠΑΟΒ  οι Μικελάτος, Αγουρίδης, Γ. Πολίτης.

Ο διαιτητής Τζαγκαράκης από την Αχαΐα κατάφερε να αφήσει με πολλά παράπονα και τις δύο ομάδες. Καταρχάς, αμφότερες φωνάζουν για τον πειθαρχικό έλεγχο. Επιπλέον, ο ΠΑΟΒ για τα δύο φάουλ από τα οποία προήλθαν τα γκολ της Νίκης και για τα λεπτά της καθυστέρησης, ενώ  η Νίκη για τις δύο αποβολές. Μάλιστα, γι’ αυτή του Κάρλος Σο, οι άνθρωποι των γηπεδούχων ισχυρίζονται πως πήγε να χωρίσει τους ποδοσφαιριστές και ότι δευτερόλεπτα πριν ο Ντόμας είχε χτυπήσει τον Ζαχαρή και τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη.

 

Νίκη Τραγανού: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος (43΄ λ.τρ. Στάτης), Ρ. Λούζι, Γαργαρώνης, Ακασού (60΄ λ.τρ. Παπαχριστόπουλος), Παπαπέτρου, Βατσής, Δ. Κολοτούρος (90΄ Γεωργιόπουλος), Κάρλος Σο, Ν. Κολοτούρος (87΄ Ζαχαρής).

ΠΑΟΒ: Λαδάς, Ντάζος (46΄ Θ. Νικολόπουλος), Αγουρίδης, Δ. Νικολόπουλος, Πέκεζ (46΄ Γούρμος), Ζέλιος, Π. Πολίτης, Ντόμας, Γ. Πολίτης, Μπούνας, Μικελάτος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος