FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Τιμά Νούσια, Θανόπουλο-Κάλεσμα στον κόσμο ενόψει Διαβολιτσίου

Ημερομηνία: 22-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός ξεκινά μια σειρά από βραβεύσεις ανθρώπων που προσέφεραν στο σύλλογο και συνέβαλαν στη γιγάντωση του ονόματός του. Η αρχή γίνεται την Κυριακή στον αγώνα με το Διαβολίτσι, όπου θα τιμηθούν πριν την έναρξη του ματς οι Σπύρος Νούσιας, Κώστας Θανόπουλος.

Ο Πανηλειακός αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός, πιστή στις προθέσεις της για ανάδειξη του ένδοξου παρελθόντος του Συλλόγου της πόλης μας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη μίας σειράς βραβεύσεων προς σημαντικούς ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι με την παρουσία και τις προσπάθειές τους τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων συνέβαλαν τα μέγιστα στη γιγάντωση του ονόματος του Πανηλειακού.

Η αρχή της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (24/11) με την βράβευση των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, Κώστα Θανόπουλου και Σπύρου Νούσια.

Ο Κώστας Θανόπουλος (γνωστός στους φίλους της ομάδας και με το προσωνύμιο «Πρόκας») ήρθε στον Πανηλειακό το καλοκαίρι του 1989 από τον Αίαντα Γαστούνης καταγράφοντας με την ερυθρόλευκη φανέλα 34 συμμετοχές σε δύο αγωνιστικές περιόδους (1989/90 και 1990/91).

Ο Σπύρος Νούσιας μεταγράφηκε στον Πανηλειακό τον Ιανουάριο του 1996 από τον Φ.Α.Σ. Νάουσα και φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα μέχρι τον Ιανουάριο του 2002, οπότε και μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης. Σε αυτά τα 6 χρόνια, ο Νούσιας κατέγραψε 151 συμμετοχές (128 στο πρωτάθλημα και 23 στο Κύπελλο Ελλάδας) σημειώνοντας 12 τέρματα (11 στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο Ελλάδας) με την φανέλα της ομάδας μας.

Η βράβευση των δύο παλαίμαχων ποδοσφαιριστών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (24/11), πριν από την έναρξη της εντός έδρας αναμέτρησης της ομάδας μας απέναντι στον Α.Ο. Διαβολιτσίου. Με σεβασμό στο παρελθόν, χτίζουμε το μέλλον!».

Κάλεσμα στον κόσμο για το κρίσιμο ματς με Διαβολίτσι

Ο Πανηλειακός μέσω ανακοίνωσής του καλεί τον κόσμο να στηρίξει δυναμικά την ομάδα στο κρίσιμο κυριακάτικο ματς με το Διαβολίτσι. Ένα ματς όπου στόχος είναι μόνο η νίκη κόντρα σε μια ομάδα που στοχεύει και αυτή στην παραμονή, κάτι που σημαίνει ότι το αποτέλεσμα του αγώνα είναι πολύ σημαντικό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Από τα εκδοτήρια του γηπέδου θα αρχίσουν να διατίθενται και μπρελόκ του Πανηλειακού.

Η ανακοίνωση-κάλεσμα του Πανηλειακού:

«Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και της πόλης μας να δώσει δυναμικό παρών στον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής (24/11, ώρα 15:00) απέναντι στον Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Η ομάδα μας επανέρχεται για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον Πύργο και στις εντός έδρας αναμετρήσεις, δίνοντας ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο την μεσσηνιακή ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους παραμονής. Ως εκ τούτου, ζητάμε από όλους τους φίλους και οπαδούς του Πανηλειακού να παρευρεθούν μαζικά το μεσημέρι της Κυριακής στο «Μαρακανά», στηρίζοντας με πίστη και πάθος τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Κώστα Λούσκου, ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση μίας ιδιαίτερα σημαντικής νίκης για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες του Πανηλειακού κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο είναι οι εξής:

Θύρες 8-9-10: 5 ευρώ

Θύρες 3-5: 10 ευρώ

Θύρα 4 («Σάκης Σταυρόπουλος»): 20 ευρώ

Γυναίκες, Μαθητές και ΑμεΑ: Δωρεάν

Παράλληλα, μαζί με τα εισιτήρια του αγώνα, από τα εκδοτήρια του γηπέδου θα διατίθενται και μπρελόκ του Πανηλειακού.

«Στηρίζουμε τον τόπο μας, στηρίζουμε τον Πανηλειακό μας! Όλοι μαζί κρατάμε την φλόγα δυνατή!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος