FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Συνεχίζουν Γαλανόπουλος, Π. Τσίγκρηλας-Εννιά οι ανανεώσεις

Ημερομηνία: 09-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετά τον Δημήτρη Τσίγκρηλα, στον Πανηλειακό συνεχίζουν και επίσημα οι Γιώργος Γαλανόπουλος, Παναγιώτης Τσίγκρηλας, που ανακοινώθηκαν από τον σύλλογο. Δύο παίκτες που συνέβαλαν τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική. Ο 30χρονος Γιώργος Γαλανόπουλος είχε 28 συμμετοχές και 7 ασίστ και ο 23χρονος Παναγιώτης Τσίγκρηλας 21 συμμετοχές και 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Πέρα από αυτούς, στους ερυθρόλευκους θα συνεχίσουν και οι Κουρλός, Μπάλλας, Κανάνι, Κακόγιαννος, Δούφας καθώς και ο 18χρονος ταλαντούχος γκολκίπερ Σπύρος Πετρόπουλος, που είχε δοθεί δανεικός στον Πέλοπα Πύργου την προηγούμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού για Γαλανόπουλο: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 30χρονο (γεν. 10/12/1991) ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γιώργο Γαλανόπουλο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.


Ο έμπειρος Πυργιώτης δεξιός οπισθοφύλακας, ο οποίος βρίσκεται στον Πανηλειακό από το καλοκαίρι του 2020 αποτελώντας εκ των πρωταγωνιστών στην πορεία της ομάδας μας μέχρι την επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες, συμφώνησε με την Διοίκηση και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση ενισχύοντας τους υψηλούς στόχους των ερυθρόλευκων στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Κατά την περσινή σεζόν ο ταχυδυναμικός μπακ πραγματοποίησε συνολικά 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μοιράζοντας 7 ασίστ.


Η Διοίκηση της ομάδας εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με υγεία, πολλές χαρές και νέες επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».


Η ανακοίνωση για Π. Τσίγκρηλα: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 23χρονο (γεν. 11/9/1998) ποδοσφαιριστή της ομάδας, Παναγιώτη Τσίγκρηλα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.


Ο υψηλόσωμος Πυργιώτης επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται στην οικογένεια του Πανηλειακού από το καλοκαίρι του 2018 και πέρυσι συνέβαλε τα μέγιστα στην επάνοδο της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίες, συμφώνησε με την ερυθρόλευκη Διοίκηση και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση ενισχύοντας τους υψηλούς στόχους της ομάδας μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Κατά την περσινή σεζόν ο δυναμικός φορ κατέγραψε συνολικά 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας 8 τέρματα.
Η Διοίκηση της ομάδας εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με υγεία, πολλές χαρές και νέες επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος