FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Πανιώνιος 0-0: Δεν τον φοβήθηκε, μπορούσε και νίκη

Ημερομηνία: 22-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από το παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Π. Τσίγκρηλα.


Πολύ καλή εμφάνιση από τους «ερυθρόλευκους», που δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα από τον ισχυρό Πανιώνιο

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Πανηλειακός έφερε χθες ισοπαλία χωρίς τέρματα με τον Πανιώνιο, στο Στάδιο Πύργου, παρουσία 500 περίπου Ηλείων φιλάθλων και 80 του Πανιωνίου, για την 7η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Ένα θετικό αποτέλεσμα για την ηλειακή ομάδα καθώς ο Πανιώνιος είναι δυνατός, προερχόταν από 4 σερί νίκες και είναι εκ των φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο.
Μια ισοπαλία που κρίνεται δίκαιη καθώς οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Ο Πανηλειακός, που παρατάχθηκε χωρίς ξένους παίκτες (Μενσά, Πεντρίνιο) και χωρίς τον τιμωρημένο Γαλανόπουλο, στάθηκε πολύ καλά στο α΄ ημίχρονο, ήταν πιο απειλητικός σε σχέση με τον Πανιώνιο και θα μπορούσε να είχε σκοράρει και να γινόταν αφεντικό της αναμέτρησης. Οι Νεοσμυρνιώτες στο β΄ μέρος είχαν την εδαφική υπεροχή αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα και σε δύο περιπτώσεις επενέβη ο εξαιρετικός γκολκίπερ Γιάννης Μαντζάρης, Ο Πανηλειακός στο β΄ μέρος, στο 76΄ είχε μια «βολίδα» του Λίμα, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αντωνόπουλος, κρατώντας το 0-0.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 2΄ πάσα Λούσκου από δεξιά στον Καλομοίρη, πλασέ, από την γωνία της μικρής περιοχής, απέκρουσε σωτήρια ο Αντωνόπουλος.
Στο 3΄ ο Γροντής μπήκε από αριστερά, σούταρε κι απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Μαντζάρης.
Στο 5΄ σουτ Λίμα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, μπλόκαρε ο Αντωνόπουλος
Στο 30΄ απευθείας φάουλ του Μπάλλα, μπλόκαρε εύκολα ο Αντωνόπουλος
Στο 65΄ απευθείας φάουλ του Στούπη, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μαντζάρης.
Στο 70΄ σουτ Στούπη από αριστερά, άουτ.
Στο 76΄ «βολίδα» του Λίμα από αριστερά μέσα στην περιοχή, εντυπωσιακή απόκρουση Αντωνόπουλου σε κόρνερ.
Στο 80΄ σουτ Γροντή από δεξιά, απέκρουσε με γροθιές ο Μαντζάρης.
Στο 90΄ απευθείας φάουλ του Λίμα, πάνω από τα δοκάρια.

Καλύτεροι από τον Πανηλειακό οι Αντωνιάδης, Μαντζάρης, Κασμερίδης, Μπάλλας, Διαμαντόπουλος, χωρίς να υστερήσει κανείς, σε μια πολύ καλή εμφάνιση των ερυθρολεύκων.
Δυναμική η παρουσία των οργανωμένων οπαδών του Πανηλειακού. Περίπου 150 ερυθρόλευκοι οπαδοί τραγουδούσαν επί 90 λεπτά και ενίσχυσαν με την φωνή τους την ομάδα, κερδίζοντας την μάχη της εξέδρας από αυτούς του Πανιωνίου. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες του Πανηλειακού τους χειροκρότησαν θερμά για την στήριξή τους.

Πανηλειακός: Μαντζάρης, Μπαλός, Διαμαντόπουλος, Κασμερίδης, Δ. Τσίγκρηλας, Μπάλλας, Αντωνιάδης, Λίμα (90΄ Κακόγιαννος), Π. Τσίγκρηλας (60΄ Αρσενίδης), Καλομοίρης (74΄ Αράπι), Λούσκος (90΄ Έλιοτ).

Πανιώνιος: Αντωνόπουλος, Καρδάμης (55΄ Ζούλιας), Διονέλλης (83΄ Τσιμπόκας), Καλύβας, Πίσπας, Γεωργούσης, Γροντής, Μουντριχας (46΄ Ρεντζής), Γκότοβος, Μαρινάκης (55΄ Μπρέγκου), Στούπης.

Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί έκλεψαν τις εντυπώσεις με την δυναμική παρουσία τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος