FOLLOW US: facebook twitter

Ερμιονίδα-Αίας 1-1: Όρθιος και στο Κρανίδι

Ημερομηνία: 22-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μέρες επέστρεψε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Αργολίδα κι έφτασε τους 8 βαθμούς, δύο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα της Γαστούνης, παρά τις βασικές απουσίες των Σταθάτου, Ριτσούλι και Βατσή, παρουσίασε καλή εικόνα απέναντι σε μια υπολογίσιμη ομάδα του ομίλου, με έμπειρους παίκτες, που στην έδρα της, στο Κρανίδι, είναι δυνατή. Η Ερμιονίδα προηγήθηκε στο 22΄ με κεφαλιά του Τσόφλιου, σε ένα α΄ ημίχρονο όπου ο Αίας προσπάθησε να διαφυλάξει τα νώτα του, ενώ θα μπορούσε να είχε προηγηθεί μόλις στο 1ο λεπτό σε μια φάση με τον Κουλούρη, που σούταρε και απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Στο β΄ ημίχρονο με την είσοδο του Κάρδαρη ο Αίας έγινε πιο επιθετικός και ισοφάρισε γρήγορα, στο 48΄ με σουτ του Φερεκίδη, ύστερα από προσπάθεια που έγινε από αριστερά και ασίστ του Χριστοφοράτου. Στη συνέχεια η Ερμιονίδα ανέβηκε ψηλά ψάχνοντας το νικητήριο γκολ, είχε φάσεις με τους Τριμπόνια, Νέτο, Κάλα και Τσόφλιο (δοκάρι στο 78΄), αλλά και ο Αίας απείλησε τρεις φορές με τους Κάρδαρη, Κουλούρη και Παπαχριστόπουλο, σε ένα πολύ ανοιχτό β΄ ημίχρονο, όπου η… μπίλια θα μπορούσε να κάτσει οπουδήποτε!
Τελικό αποτέλεσμα 1-1 και ο Αίας δείχνει δυνατός και μακριά από την Γαστούνη, παραμένοντας για τρίτο σερί ματς αήττητος.

Ερμιονίδα: Πονηρός, Κουζής, Μηλιώτης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Μίχος, Τριμπόνιας (67’ Λαντίκας), Νέτο, Τσόφλιος, Τρέσας, Λέρμα (50’ Κάλα).

Αίας: Κουτρουμπής, Χριστοφοράτος (75΄ Παπαχριστόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος, Πυρρής, Ρίλντι, Τσακοπιάκος, Φερεκίδης (88΄ Τσίτσος), Μέντες, Καράγιωργας, Κουλούρης, Βράπι (46΄ Κάρδαρης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος