FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Με φυσιοθεραπευτή τον Νικολακόπουλο

Ημερομηνία: 16-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Διοίκηση και η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Πανηλειακός ανακοίνωσε ότι καθήκοντα φυσιοθεραπευτή της ομάδας θα συνεχίσει να εκτελεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Νικολακόπουλος, παραμένοντας έτσι για μία ακόμη χρονιά στην οικογένεια του Πανηλειακού.

Παράλληλα, η Διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά τον Δημήτρη Νικολακόπουλο για τις σημαντικές βοήθειες και ενέργειες που πραγματοποίησε σε θέματα αθλητισμού, χάρη στη νέα ιδιότητά του ως βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Ολυμπισμού και Αθλητισμού, καθώς και για την στήριξη και οικονομική του ενίσχυση προς τον Πανηλειακό μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας.

Ευχαριστήρια

Η Διοίκηση και η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Πανηλειακός ευχαριστεί θερμά τον επιχειρηματία και φίλο της ομάδας, κ. Χρήστο Μπεβούδα, για τη νέα οικονομική ενίσχυση μέσω της εγκάρδιας προσφοράς αθλητικού-προπονητικού υλικού προς την ομάδα μας.

Επίσης, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας και ιδιοκτήτη της επιχείρησης Enjoy Café, κ. Λάκη Αθανασόπουλο, για τη νέα οικονομική του ενίσχυση προς την ομάδα μας στο δύσκολο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί την φετινή σεζόν. Πρόκειται για δύο αξιέπαινες ενέργειες που αποτελούν παράδειγμα προς όλους όσους αγαπούν και στηρίζουν τον Πανηλειακό μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος