FOLLOW US: facebook twitter

Εκατοντάδες θεατές στην 85η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας – Μάγεψε το υπερθέαμα των αλόγων

Ημερομηνία: 16-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησαν το βράδυ του Σαββάτου εκατοντάδες θεατές στο Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας, το καθιερωμένο σόου των αλόγων της 85ης Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, ενώ σήμερα και αύριο η μεγάλη γιορτή της Αλογόπολης συνεχίζεται με παράλληλες εκδηλώσεις εντός της πόλης.

Πανέμορφα άλογα και αναβάτες γυναίκες και άνδρες, όχι μόνο από την Ηλεία αλλά από πολλές πόλεις της Ελλάδας, μέλη κυρίως ιππικών συλλόγων, με ατομικές αλλά και ομαδικές καλλιτεχνικές επιδείξεις ιππικής τέχνης και ακροβατικών, μάγεψαν στην κυριολεξία το κοινό, σε μια ατμοσφαιρική παρουσίαση. Με φωτιές δύο ιππείς σχημάτισαν το 8η Ιππική έκθεση και λίγο μετά άρχισε η ιππική παρέλαση και το φαντασμαγορικό σόου των αλόγων.  Μεταξύ των ιππέων και αρκετά νέα κορίτσια καθώς και παρέες με άμαξες,  που ξεχώρισαν για την ιππική τους δεξιότητα, την εκπαίδευση των αλόγων συνδυασμένη με υπομονή και αγάπη για τους πανέμορφους ίππους τους, καταχειροκροτούμενοι από τους θεατές. Φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν ίσως κάθε προηγούμενο και η Ιππική έκθεση συνεχώς αναβαθμίζεται καθώς αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της Ανδραβίδας προσελκύοντας θεατές από όλη την Ελλάδα.

Χθες το πρωί δόθηκε η συνέχεια της Ιππικής Έκθεσης όπου έγινε στο Ιππικό κέντρο η βράβευση των συμμετεχόντων και η απονομή επάθλων και μεταλλείων ενώ στις 9,30 το βράδυ στο χώρο της πλατείας της Αγίας Σοφίας πραγματοποιήθηκε χορευτική  εκδήλωση από τον Σύλλογο Ανδραβίδα ς και πεδινής Ηλείας «ΕΣΤΙΑ». Οι παράλληλες εκδηλώσεις θα συνεχιστούν σήμερα στις 10 το βράδυ με μουσική βραδιά από ζωντανή ορχήστρα στην πλατεία της Ανδραβίδας και αύριο στις 20.45 με επιδείξεις καράτε από τον Σύλλογο ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ και η βραδιά θα κλείσει και πάλι με ζωντανή ορχήστρα και έτσι θα πέσουν οι τίτλοι τέλους της 85ης Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας που διοργάνωσε το ΝΠ Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης με την καθοριστική συμβολή και συμμετοχή των δύο ιππικών ομίλων της περιοχής, ο Ιππικός Όμιλος Ανδραβίδας «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» και ο Ιππικός Σύλλογος Ανδραβίδας «ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ».

Φωτογραφίες Ανδρέας Μίγκος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, άλογο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, άλογο, ουρανός, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάνουν ιππασία, άλογο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ιππασία, άλογο, ουρανός, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άλογο, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος